Lejárt

Ingyen kipróbálható a Dysterra és a Zero Hour

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Ingyenes 9,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 9,99€ megtekint »

Az új, ingyenesen játszható ajánlat már elérhető a Steamen. Jelenleg a Dysterra és a Zero Hour is ingyenesen letölthető és játszható.

A Dysterra egy első személyű lövöldözős játék túlélő elemekkel, például craftolással, építkezéssel és fosztogatással. A játékosok választhatnak, hogy együtt dolgoznak vagy egymás ellen versenyeznek, hogy túléljenek egy elpusztult bolygón.

A játék tartalmához február 6-ig korlátozás nélkül hozzáférhetsz.

A Zero Hour-t is mostantól bárki letöltheti és játszhat vele különösebb költség nélkül. Igaz, csak korlátozott ideig!

A fejlesztők a Steamen “komoly, lassú tempójú taktikai lövöldözős játékként” reklámozzák játékukat. Persze lehet, hogy untatni fog, ha a gyors akciót kedveled a PC-s címeidben. Ha azonban a taktikus játékmenet rajongója vagy, nem érdemes kihagynod. Elvégre ez azon ritka alkalmak egyike, amikor egy élvezetes FPS-t élvezhetsz anélkül, hogy fizetnél érte.

A Zero Hourban két ötfős csapat küzd egymás ellen. Az online meccs során például az egyik csapatnak egy elhelyezett bombát kell megvédenie és megakadályoznia a túszejtést. Mint sejthető, a másik csapat feladata a bomba hatástalanítása és a túszok kimentése. A játéknak van egyjátékos módja is, de az nem érhető el ingyenesen. A játékosok csak a PVP módokban versenyezhetnek.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare