Lejárt

Ingyen beszerezhető az Alien Breed Trilogy (GOG)

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Ingyenes 20,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 20,99€ megtekint »

A GOG új nyereményjátékot indított a We Love Games Sale alkalmából. Ezúttal mindenki az Alien Breed trilógiát veheti fel a könyvtárába. Ez egy három arcade lövöldözős játékból álló gyűjtemény. Mindegyik címben intelligens idegen ellenségek hordái ellen kell megküzdened.

Tapasztald meg a tudományos-fantasztikus akció legjavát az Alien Breed™ Trilógiával: három arcade-shooter játék egy fantasztikus gyűjteményben, most először együtt. Az Alien Breed™ Trilógia feltámaszt egy nagyra becsült franchise-t epikus történettel, intelligens idegen ellenségek hadaival, nagy hatású fegyverekkel és gazdag környezetekkel; mindez kiváló technológiával megvalósítva egy korszerű játékélményben, amelyet az Epic Games Unreal® Engine 3 segítségével fejlesztettek ki. Az izgalmas egyjátékos kampány és a “Survivor” módok mellett a játékok könyörtelen, akciódús, kétjátékos online kooperatív harci módot is kínálnak.

Az ajánlat csak 2023. február 17-ig lesz elérhető a GOG-on. Ahhoz, hogy ezt az indie címet a a könyvtáradhoz csatold, fel kell keresned a GOG főoldalát, és az ajándékozási banneren lévő “Get it free” gombra kell kattintanod.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare