Steam Vásár 2023 – Íme a Steam következő nagy leárazásainak időpontjai

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

A Steam fesztiváljait és az időszakos vásárokat minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, hiszen bizonyos időszakonként folyamatosan kapjuk az ilyen eseményeket a Valve-tól. Itt van minden, amit a Steam Spring Sale 2023-ról és más közelgő eseményekről tudunk.

A pusztítóan magas árak miatt még a szükséges termékek esetében is minden lehetőséget ki kell használnunk, hogy spóroljunk a szórakozási és szabadidős cikkeken. Ezért is fűznek sokan reményt a következő Steam kiárusításhoz. Egy ilyen esemény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a keresett játékokat nagy kedvezménnyel csípjük el közvetlenül a legnépszerűbb forgalmazótól.

Ezért nem csoda, hogy a PC-s játékosok világszerte nagy érdeklődést tanúsítanak. Szerencsére az időpontokkal kapcsolatban nincsenek titkok, hiszen a Steam közzétette a hivatalos és kivételesen részletes menetrendet. Javasoljuk tehát, hogy nyissátok ki a naptáratokat, hiszen rengeteg dátumot érdemes beírni.

Mikor lesz a Steam 2023-as tavaszi vásár?

A hivatalos menetrend szerint a Steam Spring Sale 2023 március 16-án kezdődik és március 23-án ér véget. A Valve platformján jelentős eseménynek számít. Különösen akkor, amikor a piacot elárasztják a több ezer akciós játékkal.

Mikor van a Steam nyári vásár, őszi vásárés téli vásár?

A túlnyomó többség csak a fő eseményekre számít, például a Steam Summer Sale 2023-ra. Ez érthető, hiszen egyesek nem érdeklődnek a kisebb fesztiválok iránt. Ha ez rád is igaz, akkor összeállítottuk a legfontosabb Steam Sale dátumok listáját.

Steam nyári vásár: Június 29. – július 13.
Steam őszi vásár: November 21 – 28.
Steam téli vásár: december 21 – január 4, 2024

Mikor lesz a következő Steam Fesztivál a 2023-as ütemterv szerint?

Gabe Newell idén bőven készült az ügyekre, és nem győzött dicsekedni a terveivel. A jelentősek mellett nyilvánosságra hozták a Steam Fest naptárát. Ezek különösen azoknak a játékosoknak érdekesek, akik szeretik kipróbálni az ingyenes demókat.

Puzzle Fest: Április 24 – május 1.
Sports Fest: Május 15 – 22.
Következő fesztivál: Sportfesztivál: Június 19 – 26
Stealth Fest: július 24 – 31.
Visual Novel Fest: Augusztus 7 – 14.
Strategy Fest: augusztus 28 – szeptember 4.
SHMUP Fest: Szeptember 25 – október 2.
Következő Fest: Október 9 – 16.
Return of Steam Scream Fest (Halloween): Október 26 – November 2 (további részletek később)

“Mikor lesz a következő Steam-vásár ?” – ez egy gyakran feltett kérdés, de úgy tűnik, hogy választ kaptunk rá.

Melyik játékra számítasz, amit ebben a szezonban olcsón fogsz elcsípni? Várod már a Steam 2023-as tavaszi kiárusítást, vagy szkeptikus vagy az eseményekkel kapcsolatban? Oszd meg reményeidet és kételyeidet a többi felhasználóval az alábbi kommentszekcióban vagy a GG.deals Discord-szerverén.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare