TOP 20: A legjobb soulslike játékok a Steamen (2023)

A trend a Dark Souls-szal kezdődött, de még sok más nagyszerű cím van, amelyek ugyanolyan nehezek és élvezetesek.

A Dark Souls sorozat a játékkal szembeni “szeretet-gyűlölet” kapcsolat kvintesszenciája, hiszen sok fájdalmas emléket idéz fel. Mégis, a számtalan “You Died” képernyő után érted meg igazán a képességeidet próbára tevő címek művészetét és jelentőségét. Szerencsére a legjobb soulslike játékok némelyike képes újrateremteni ezt az érzést.

A jelenség olyannyira jelentős lett, hogy alműfajt is szült. Az ilyen címek könyörtelenek azok számára, akik nem hajlandóak edzeni az izommemóriájukat. Kínszenvedés azoknak a játékosoknak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy alkalmazkodjanak a játékmenethez, és elvárják, hogy a játék alkalmazkodjon a képességeikhez.

Ashen

Ez az akció-RPG sok mindent örökölt a DS-től, de mindent megtett azért, hogy a dolgok sajátos irányt vegyenek. A fejlesztő, az A44 egy magával ragadó tündérmesét szállít a fény kereséséről egy sötétség által beárnyékolt világban. A minimalista 3D-s művészeti stílus pontosan fenntartja a történet hangvételét, miközben gyönyörűen megtervezett helyszíneken járunk. Az Ashen kooperatív módot vagy mesterséges intelligenciával rendelkező társat is kínál, ami nagyon jól jön a rengeteg mobot megidéző bossok ellen.

A Dark Soulsokkal való hasonlóságok leginkább a harcok során tűnnek fel. Azonos irányítással kell szembenézned, és vigyáznod kell az staminádra, különben kemény következményekkel kell szembenézned. Bizonyos korlátozások néhány játékos számára felhígítják a “soulosságot”, hiszen egy indie souls-szerű játékról van szó. Különösen a szűkös fegyverválaszték és a karakter testreszabhatóság (az Ashen Fashion hiánya kihagyott lehetőség) bosszanthat egyeseket. Ennek ellenére az Ashen még mindig tisztességes élményt nyújt a maga stílusában.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Ashen (PC)
Akció
4 év eltelt

Ashen (PC)

2.581 Ft
Ashen is an action RPG about a wanderer in search of a place to call home. There is no sun and the natural light that exists comes from eruptions that cover the land in ash. This is a world where nothing lasts, no matter how tightly you cling to it.

At its core, Ashen is about forging relationships.
Players can choose to guide those they trust to their camp, encouraging them to rest at the fire and perhaps remain. People you meet out in the world will have unique skills and crafting abilities to bolster your chances of survival.

Together, you might just stand a chance.
Legolcsóbb:eneba.com

Blasphemous

Nehéz elmenni mellette ennek az oldalnézetes akció-platformernek, mert már a trailer is libabőrös lesz. A Blasphemous emlékezetes kalandot ígér, sötét vallási narratívával a magjában és retro gore bevonattal. A pixelgrafika semmiképpen sem korlátozza a játék meglepetésképességét. A mozdulatok simának és természetesnek érződnek, a részletekre való odafigyelés pedig őrületes. A helyszínek és a bossok kialakításától kezdve a kivégző animációkig minden a lidérces erőszakot testesíti meg, amihez foghatót csak a spanyol Inquisitionben találunk. És ez bóknak számít.

Csak azért, mert ez egy Metroidvania, ne hagyatkozzunk a szokásos taktikákra. A környezet és az ellenségek a meglepetésszerű támadásaikkal megbocsáthatatlanok a kapkodó döntésekkel szemben. A türelem és a módszeres megközelítés hiánya garantálja a gyors halált. Aki hajlandó a DS szabályai szerint játszani, garantáltan élvezni fogja az erőszak véres fesztiválját a gótikus, szorongó környezetben.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Blasphemous (PC)
Akció
4 év eltelt

Blasphemous (PC)

1.107 Ft

How to Activate:

 • You will receive a gift link to the external provider's website in your web browser.
 • Login there usin
Legolcsóbb:kinguin.net

CODE VEIN

Egyesek röviden úgy jellemezhetik, mint a Dark Souls anime változatát. A Code Vein azonban többet kínál, mint menő vámpírokat, stílusos grafikát és epikus soundtracket. Játék közben szabadon változtathatod az karakterosztályt és a fegyvert, hogy a harci stílust a különböző ellenségekhez igazítsd, vagy addig kísérletezhetsz, amíg meg nem találod a tökéletes kombinációt.

Ennek az akció JRPG-nek egy jelentős aspektusa az őrületesen hatalmas, részletes karakter testreszabás, amit más souls játékokban még nem láttál. A harc gyakran igényes, annak ellenére, hogy kapunk egy AI segédet. Ha törekszel erre a DS-élményre, és értékeled az anime-esztétikát, amely időnként feláldozza a realizmust a pompáért, akkor a Code Vein a következő célpontod.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
CODE VEIN (PC)
Leárazás
4 év eltelt

CODE VEIN (PC)

1.905 Ft -90%
...
Legolcsóbb:Instant-gaming

Death’s Door (PC Game Pass)

Képzeld el: te egy varjú vagy, akinek fontos feladata, hogy megtalálja az elhunyt emberek lelkét a túlvilágon. Amikor az egyik szerencsétlen lelket ellopják, nincs vesztegetni való időd. Ebben az izometrikus játékban el kell felejtened a normálisan békés életedet, és különböző közelharci fegyverekkel, íjjal vagy mágiával kell harcolnod. Mi rejlik az ajtókon túl? Csak egy módon tudhatod meg.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Death’s Door (PC)
Akció
2 év eltelt

Death’s Door (PC)

3.168 Ft
...
Legolcsóbb:kinguin.net

Elden Ring

A kezdeti hype kissé alábbhagyott. Az Elden Ring azonban tökéletes választás azoknak, akik valami nagyon hasonlót szeretnének játszani, mint a Dark Souls. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ugyanaz a stúdió fejlesztette 😉.

Sőt, odáig megyünk, hogy azt mondjuk, jobb, mint a Bloodborne vagy a DS-trilógia. Jobb a gyorsutazási rendszer, lehetőséged van több tucat buildet kipróbálni, és egy igazán nyitott világ, ami lenyűgöz, amikor csak megállsz egy kicsit. És mintha a cím nem lenne elég csodálatos, maga George R.R. Martin segített megalkotni a lebilincselő történetet és a kiterjedt lore-t. Ez a tökéletes recept az egyik legjobb soulslike játékhoz?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Elden Ring (PC)
Leárazás
1 év eltelt

Elden Ring (PC)

15.593 Ft -30%
...
Legolcsóbb:yuplay.com

Eldest Souls

Az Eldest Souls egy 2D-s kalandjáték, de a Fallen Flag Studio játéka mechanikáját tekintve közel áll a híres FromSoftware-sorozathoz. Ez a komor RPG egy fantasy világban játszódik, amely nagyon közel van a végéhez. A végítélet napját úgy akadályozhatod meg, ha megölöd az isteneket, akik az átkot szórták az emberiségre. Itt jön a képbe a főszereplő, egy magányos harcos, aki készen áll arra, hogy harcoljon és megmentse, akit csak tud. Sok szerencsét!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Eldest Souls (PC)
Akció
2 év eltelt

Eldest Souls (PC)

449 Ft
...
Legolcsóbb:kinguin.net

Hollow Knight (PC Game Pass)

A Hollow Knight egyszer és mindenkorra bebizonyította mindenkinek, hogy nincs szükség AAA pénzekre és grafikára ahhoz, hogy egy teljesen egyedi produkciót hozzunk létre. A Team Cherry egy indie játék mesterművét hozta le a platformer mechanikát, a kemény csatákat és a pályák felfedezését ötvözve a legjobb Metroidvania hagyományokat követve. A bájosan sötét fantázia, a jellegzetes, kézzel rajzolt 2D-s művészeti design és a változatos hangsávok nagyban fokozzák az élményt.

Ennek a nagyszerűséggel tálalt hotpotnak minden egyes összetevője átgondolt és szeretettel készült, így az évtized egyik legjobb soulslike játékát nyújtva. Ráadásul a Hollow Knight három befejezéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy felfedezd ezt a varázslatos világot, és újra nekivágj a kihívásnak.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Hollow Knight (PC)
Leárazás
3 év eltelt

Hollow Knight (PC)

2.584 Ft -50%
...
Legolcsóbb:humblebundle.com

Mortal Shell (PC Game Pass)

Jóban-rosszban a Mortal Shell a legnyilvánvalóbb másolat az eredeti Dark Soulshoz képest. Minden nagyon ismerősnek tűnik, a sötét fantasy helyszíntől kezdve a grafika színpalettájáig. A harc kivételesen frusztráló, még az alműfaj hardcore rajongói számára is. De a végeredmény kétszeresen is kifizetődő, ha az ember megszokja a mechanikát. És pontosan ez az érzés az, ami miatt beleszerettünk a FromSoftware trilógiájába.

Például, ha pontosan időzítjük, a hagyományos blokkot egy azonnali kő átalakulással helyettesítheted, amely a legerősebb támadást is elnyeli, és destabilizálja az ellenséget. A hagyományos páncélok helyett pedig a kagylókat kapjuk, amelyek tulajdonképpen holttestek, amelyekben a főszereplő lakik és harcol. Az elvesztett életerőre az ellenség Hollow Knight-módra int a karaktert, így még egy csapás választ el attól, hogy teljesen meghalj és elveszítsd a fejlődésedet.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Mortal Shell (PC)
Akció
2 év eltelt

Mortal Shell (PC)

1.508 Ft
...
Legolcsóbb:eneba.com

Nioh és Nioh 2

Ezek az akció-RPG-k olyan sok tartalmat kínálnak, hogy a “szamurájos Dark Souls” becenév nem írja le a játékot. Mindkét Nioh-játék játékmenete teljesen egyensúlyban van, mert annak ellenére, hogy rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezel, szinte minden körülötted jelentősen csökkenti az életben maradásod esélyeit. Egyrészt lenyűgözően sokféle szamuráj felszerelést és fegyvert kapsz, majd imádnivaló őrzőszellemek fokozzák a teljesítményedet. Másrészt folyamatosan figyelned kell az állóképességed szintjét, és mindenható bossokkal kell megküzdened.

De a csata végén az édes zsákmány megéri a sok kísérletezést és frusztrációt. A mély, büntető harci mechanika és a számos küldetés mellett egy hatalmas világtérképet is kapsz, amely elmenti a teljesített küldetéseidet, és lehetővé teszi, hogy újrajátszd őket. Ezért az első Nioh-ból könnyedén kipréselhetsz több tucat (ha nem több száz) órát – mielőtt a folytatásra lépnél!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Nioh: Complete Edition (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Nioh: Complete Edition (PC)

3.365 Ft -82%
...
Legolcsóbb:hrkgame.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Nioh 2 – The Complete Edition (PC)
Akció
2 év eltelt

Nioh 2 – The Complete Edition (PC)

9.113 Ft
...
Legolcsóbb:eneba.com

Salt and Sanctuary

Elsőre megdöbbentő látni, ahogy a különlegesen megtervezett, bájos karaktered egy sötét, nyomasztó környezetben sétálgat, és véres módon gyilkolja az ellenséget. Aztán hamar rájössz a lényegre: ez az indie játék egy újabb óda a Dark Soulshoz – ezúttal Metroidvania formátumban. Egyesekben hatásosan idéz nosztalgiát, más játékosokat viszont számos nyilvánvaló hasonlóságával irritál.

A Ska Studiosnak meg kellett lepnie a játékosokat, hogy különbséget tudjon tenni. A testreszabást itt biztosan élvezni fogod, hiszen a megjelenéstől kezdve a nemzetiségen át az osztályig mindent kiválaszthatsz. A megszokott souls-szerű hangulatot a gyönyörű grafikának köszönhetően érjük el. Összességében egy szolid, jól sikerült 2D-s interpretációja a FromSoftware bestsellerének, a jellegzetes mechanikával és hangulattal. Ha ilyen magasra teszik a lécet, nehéz nem izgatottan várni a hamarosan megjelenő folytatást, a Salt and Sacrifice-t.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Salt and Sanctuary (PC)
Akció
3 év eltelt

Salt and Sanctuary (PC)

1.419 Ft
...
Legolcsóbb:eneba.com

Sekiro: Shadows Die Twice

Itt egy újabb Soulslike a híres trilógia alkotóitól. És fiúk, a FromSoftware egy igazi csemegét tartogat számotokra. A Sekiro: Shadows Die Twice megőrizte elődje szellemiségét, miközben továbbfejlesztette a formulát, és új perspektívát kínál a játékosoknak. Mivel egy shinobit irányítunk, aki egy fiatal lord védelmére indul, a játékmenetet kissé megváltoztatták, hogy a játék környezetéhez illeszkedjen.

A hagyományos ellenfél életsávja helyett inkább a lopakodási taktikára támaszkodsz. A Sekiro bevezet egy testtartásmérőt, amihez ki kell billenteni az ellenséget az egyensúlyából, hogy halálos csapást mérhessünk rá. Végül, ezt az üdítő egyjátékos akciót a vágóképekkel és párbeszédekkel, színes grafikával és a 16. századi Sengoku Japán megigéző környezetével megspékelt, aggasztó történetmesélésbe csomagolták.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Sekiro: Shadows Die Twice (PC)
Akció
4 év eltelt

Sekiro: Shadows Die Twice (PC)

21.903 Ft
Akciófigyelő: %title% vásárlás olcsón és akciósan? Itt megtalálod! ✅ Leárazások, akciók, kuponok, gépigény, digitális kulcsok és ingyen játékok egy helyen | ár összehasonlító.
Legolcsóbb:gamivo.com

Star Wars Jedi: Fallen Order (PC Game Pass)

Semmi sem veri a Star Wars-t. Ez a harmadik személyű akció-kalandjáték SW-hangulatból készült és abba mártott, amit a Respawn Entertainment gondosan és aprólékosan újraalkotott. Jedi: Fallen Order soulslike harci mechanikája, az erő és az ismerős zene keverékével, amely a legkeményebb csaták során is belemerít a messzi-messzi galaxisba. Az epikus harcok mellett a játékmenet Tomb Raider-szerű felfedezést kínál, új dimenziót adva a Star Wars-játékoknak.

Az autentikus souslike-élményért állítsd a nehézségi szintet Jedi Masterre vagy magasabbra. De ha inkább a komfortzónádban maradsz, az eredeti cselekmény sem fog untatni. A Fallen Order értékes kiegészítője a Star Wars-történelemnek. Cal Kestis padawan utazásán keresztül feltárul a Nagy Jedi Tisztogatás túlélőinek sorsa. És máris egy gyönyörű, történetközpontú, egyjátékos játékot kapunk az EA-tól.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Star Wars Jedi: Fallen Order (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Star Wars Jedi: Fallen Order (PC)

5.558 Ft -63%
Get your instant download of Star Wars Jedi: Fallen Order on PC with CDKeys.com The top 3 reasons to play Star Wars Jedi: Fallen Order Experience an all-new epic, action-adventure Star Wars experience from acclaimed developer Respawn Entertainment. In the story-driven narrative of Jedi Fallen Order, you must escape from the evil control of the Imperial...
Legolcsóbb:Instant-gaming

Tails of Iron

Ne hagyd, hogy a Tails of Iron aranyos grafikája megtévesszen. A játék nyugtalanító utazásra visz. A Patkánytrón örököseként Redginek a békaklánt kell a helyére tennie, amikor az betör a királyságba. Vegyél részt meglepően összetett harcokban, ahol jutalmat kapsz, ha éleslátó vagy a csatatéren. Hiszen ellenségeidnek mindenféle sebezhetőségük van, amit a harcok során felfedezhetsz!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Tails of Iron (PC)
Leárazás
2 év eltelt

Tails of Iron (PC)

2.042 Ft -78%
2021-09-07 marks the release date of one of the most prominent titles among action-adventure games, offering a unique take on characteristics that define this genre. Developed by talented professionals from Odd Bug Studio and published by the famous CI Games, the title delivers a vibrant experience. Dive into the gameplay of Tails Of Iron key on __GAME_PLATFORM__ that was received well by the gaming community, and holds a promising potential that expands the horizons of this pastime activity. Buy Tails Of Iron __GAME_PLATFORM__ key at a cheaper price and find out for yourself what makes this game so addictive!
Action-adventure genre
Combine intensive combat with problem-solving and you’ll get an action-adventure game. Tails Of Iron __GAME_PLATFORM__ key is one of these games and it’s, therefore, a fun way to spend your time. Find yourself improving at both physical and intellectual abilities, such as reflexes, reaction times, logic, and creativity. Make quick decisions, accurately identify your threats, take in clues along the way, and solve various puzzles. It’s fun, enthralling, and dynamic all at the same time. If you’re looking for something unique, this one is definitely for you!
Features
Tails Of Iron key delivers a set of nifty gameplay features that make the title even more immersive! Your experience is further enhanced by these mechanics:

• 2.5D graphics – The world is presented via a combination of both modern 3D polygonal graphics and traditional 2D game-play;
• Action RPG – This title emphasizes combat, stat improvement, finding perfect gear combinations, and destroying foes in fast-paced combat;
• Atmospheric setting – The immersive world is accompanied by stunning visuals, a charming soundtrack, and fluid gameplay mechanics;
• Indie – The locations, characters, soundtrack, and story were created by a smaller, independent developer team;
• Partial controller support – Some parts of the game require a mouse or a keyboard to be completed;
• Singleplayer – The game includes a story campaign meant for solo players;
• Souls-like – The game is heavily inspired by the Dark Souls franchise and features similar themes, difficulty, and combat mechanics;
• Swordplay – Gameplay includes melee fights and an assortment of swords and other weapons;
• Cheap Tails Of Iron price.
Legolcsóbb:yuplay.com

The Surge és The Surge 2

Ha a Souls-szerű, poszt-apokaliptikus környezetben játszódó játék a te kedvenced, a The Surge lehet, hogy pont neked való. Különösen, ha az ilyen gyönyörűen animált.

Nehéz eldönteni, hogy a kettő közül melyiket válasszuk. Mind a The Surge, mind a The Surge 2 hasonló játékmenettel, exosuite-ok széles választékával és craftable felszereléssel rendelkezik. Bár a második játék valamivel több helyszínt és karakter testreszabhatóságot kínál, ami egyesek számára kívánatos, másoknak viszont nem annyira fontos.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
The Surge (PC)
Leárazás
3 év eltelt

The Surge (PC)

821 Ft -93%
...
Legolcsóbb:yuplay.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
The Surge 2 (PC)
Akció
4 év eltelt

The Surge 2 (PC)

1.263 Ft
...
Legolcsóbb:gamivo.com

Tunic (PC Game Pass)

Lehet, hogy a Tunic önmagában nem souls-like, de nehézsége gyorsan visszahozhat fájdalmas DS-felidézéseket. A játékmenet olyan, mint a régebbi Zelda-címek valamelyike – itt csak egy rókaként játszol. Világa tele van dungeonokkal és egyéb felfedezésre váró dolgokkal.

Mégis, te döntöd el, hogy merre menj. Bármennyire is vonzóan hangzik mindez, sehol sem fognak kézen fogva tartani az út során. Ez egy olyan kaland, ahol ajánljuk, hogy készíts jegyzeteket és térképeket, mert ezek óriási segítséget jelentenek majd a végigjátszás során.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
TUNIC (PC)
Akció
1 év eltelt

TUNIC (PC)

10.348 Ft
Legolcsóbb:Humble Bundle

Wo Long: Fallen Dynasty (PC Game Pass)

Egy kicsit ellentmondásos választás, de ne feledjük, hogy még a műfaj egyik atyjának, a Dark Soulsnak is volt szar portja, és mégis sikerült időtlen klasszikussá válnia. El lehet-e nézni egy ilyen probléma felett Wo Long: Fallen Dynasty?

Ha hajlandó vagy billentyűzetet és egeret kontrollerre cserélni, akkor rengeteg mindent kipipálhatsz. Nioh 3-ra azonban ne számítsatok. Annak ellenére, hogy a Wo Long hasonló hangulatú, és ugyanaz a cég készítette, a játékmenet inkább a God of Tsushima vagy a Sekiro egy agresszívabb változatára emlékeztet. Erről saját magad is meggyőződhetsz, ha kipróbálod a demót a Steamen.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Wo Long: Fallen Dynasty (PC)
Leárazás
3 hónap eltelt

Wo Long: Fallen Dynasty (PC)

15.924 Ft -29%
steam
Legolcsóbb:hrkgame.com

Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin

Ne tévesszen meg a címben szereplő FF! Csak azért, mert az ikonikus JRPG-sorozathoz tartozik, még nem jelenti azt, hogy nem lehet tele gyors tempójú, igényes harcokkal. Ennek ellenére a Stranger Of Paradise sokkal elnézőbb az checkpontok tekintetében, így a kezdőknek sem kell aggódniuk, hogy egy komolyabb kihívás előtt elveszítik a progresst.

Nem kell időt szentelni és megismerkedni, és az egész franchise-t, mivel a cselekménye csak az első résszel korrelál.

ENDER LILIES: Quietus of the Knights

Ha a tökéletességre törekszel, amikor a következő játékodat keresed, ne keress tovább. ENDER LILIES: Quietus of the Knights jogos okokból lenyűgöző értékeléseket kapott. Már az elejétől kezdve elvarázsol a figyelemre méltó hangokkal és a kísértetiesen szép grafikával.

A metroidos módon egy Lily nevű fiatal nőnek egy 2D-s mapet kell felfedeznie, hogy megfejtse a királyság bukása mögött álló rejtélyt. Készülj fel, mert néhány pálya és boss meg fogja adni a módját a játéknak.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
ENDER LILIES: Quietus of the Knights (PC)
Akció
...
Legolcsóbb:hrkgame.com

Remnant: From The Ashes

Eleged van abból, hogy kardokat lóbálsz a fantáziavilágokban zajló, fájdalmasan kegyetlen harcok során? Akkor mit szólnál a Remnanthoz? From The Ashes, ami egy souls-like játék fegyverekkel! A jellegzetes funkciók, mint például az Estus Flask és a Red Eye Crystals helyi változatai a helyükön vannak. Persze, lehet, hogy a játék nem büntet a halálért, de ez a tény ne tévesszen meg abban, hogy a játék könnyű.

A nehézségek ellenére kifinomult, átgondolt harcokat, lenyűgöző jeleneteket és procedurálisan generált pályákat élvezhetsz, amelyek nagyfokú újrajátszhatóságot biztosítanak.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Remnant: From the Ashes (PC)
Akció
4 év eltelt

Remnant: From the Ashes (PC)

5.192 Ft
...
Legolcsóbb:eneba.com

Sifu

Egy másik választás azoknak, akik trükkös harcot keresnek, de egy teljesen más környezetben. Ezúttal a főhősnek a kung-fu-t és esetenként fegyvereit kell használnia, hogy megbosszulja apját. De van itt egy bökkenő – minden egyes halállal idősebb leszel. Ez jelentősen megnehezíti a végigjátszást, hiszen a következő szakasz előtt minél fiatalabbnak kell maradnod.

Egy ilyen mechanika nem a befejezésre, hanem a tökéletességre ösztönöz. Ennek eredményeképpen egy olyan játék, amelynek nagyon rövidnek kellett volna lennie (mindössze öt szint), felébreszti a belső maximalistát, és napokig fogva tart.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Sifu (PC)
Leárazás
1 év eltelt

Sifu (PC)

6.053 Ft -59%
Epic Game Store
Legolcsóbb:yuplay.com

A Soulslike játékokra úgy hivatkoznak, mint “akció-szerepjátékok sötét fantasy környezetben, trükkös harcmechanikával és egymástól távol eső checkpontokkal. ” De ez túl szűkös meghatározás. Egyre inkább inspirációs forrássá válnak a fejlesztők számára, akik hajlandóak még több címet készíteni ebből az alműfajból.

Ez volt az Elden Ringhez hasonló játékok listája, amit minden soulslike rajongónak ajánlunk. Ezek azok számára is nagyszerűek, akik tervezik, hogy megismerkednek az alműfajjal. Tudsz olyanról, amit kihagytunk? Emlékeztessetek rájuk, és ha van kedvetek, mondjátok el, mit gondoltok a választásainkról. A kommentszekció lentebb található. Ismeritek a dörgést 😊

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Gémertárs

Gémertárs

Üdv Gamertárs! Ez a blog annak érdekében jött létre, hogy egy helyre gyűjtsük a gamervilág legjobb játékait.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare