Lejárt

Ingyen kipróbálható a Call of Duty Modern Warfare II

MentésElmentveRemoved 0
Battle.net
Értékelés0
Értékelés0

Játssz a játék többjátékos módjával öt napon keresztül.

Ez a hétvége biztosan mozgalmas lesz a játékosok számára. Nemcsak a Diablo 4 zárt bétája kezdődik, hanem az Exoprimal tesztek is. Ráadásul az Activision bejelentette a CoD MW2 ingyenes hétvégéjét. Ha részt szeretnél venni ezeken az eseményeken, akkor jól meg kell tervezned az időbeosztásodat.

A Modern Warfare II Multiplayer Free Access ma, március 16-án indul. Március 20-ig lesz elérhető. Az esemény részeként mindenki kipróbálhatja az első Call of Duty Raid-et a Special Ops Raid Episode 01-ben. De akit nem érdekel, az a hétvégén olyan hagyományos játékmódokkal is játszhat, mint a Team Deathmatch és a Domination.

 

Call of Duty Modern Warfare 2 ingyenes hétvége (2023. március 16-20.)

Ha szeretnél játszani az MW2-vel a Steamen, egyszerűen csak menj erre az oldalra, és nyomd meg a “Játék indítása” gombot a letöltési folyamat elindításához. Ezután elindíthatod a Steam könyvtáradból.

Azonban a Battle.net-en is ingyenes hétvégét tartanak. Ha részt szeretnél venni, akkor telepítened kell a Blizzard Desktop App-ot. A játéklistából válaszd ki a Call of Duty Modern Warfare 2 részt, és kezdj el játszani!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare