Lejárt

Elérhető az Exoprimal nyílt bétája

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Mindenki kipróbálhatja a Capcom új játékát a megjelenés előtt.

Szerencséd van, ha szeretnéd kipróbálni az Exoprimal-t, a kizárólag online játszható csapatjátékos lövöldözős játékot. A játék első nyílt bétatesztje már éles a Steamen, ami azt jelenti, hogy már most letöltheted az Exoprimal-t és már a játszhatsz is vele.

A Capcom új címe, az Exoprimal a közeljövőben, 2040-ben játszódik, amikor egy váratlan dinoszaurusz támadás söpör végig a világon. Az ilyen hatalmas lényekkel való küzdelem nehéz lenne, ha nem lenne az Aibius Corporation forradalmi technológiája. Ők olyan fejlett energiaöltözeteket fejlesztettek ki, amelyek reményt adnak az embereknek a túlélésre. Te és más játékosok csatlakoztok az Aibius Corporation soraihoz egy hősies harcban, hogy megmentsétek az emberi fajt a kihalástól.

Azok, akik részt vesznek a bétában és kitöltik a Capcom felmérését, egy ingyenes ajándékkal, a Charm Aibius medállal lesznek jutalmazva. A jutalmat később kód formájában küldik el a CAPCOM azonosítóval regisztrált e-mail címre.

Részt fogsz venni az Exoprimal bétában? A futurisztikus környezet és a vérszomjas dinoszauruszok mint ellenfelek kétségtelenül izgalmas kombináció, amelyet sok játékos élvezni fog.

Az Exoprimal hivatalos megjelenési dátuma 2023. július 14-re esik.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare