Lejárt

Elindult a Steam tavaszi vására, rengeteg játék és a Steam Deck is akciós

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Böngéssz a nagy Steam-vásár több tízezer ajánlatában.

Már egy hete, hogy a Valve bejelentette, mely játékok lesznek részei a közelgő kiárusításnak. És végre elérkezett a nagy nap! A Steam tavaszi vására rengeteg ajánlatot hoz vissza néhány kedvenc játékunkra, de néhány nagyszerű újdonságot is bemutat.

A Steam Deck 10%-os kedvezményt is kínál az évszakok váltakozásának és a sikeres kézikonzol egyéves évfordulójának megünneplésére. Ez az első alkalom, hogy a Deck kedvezményes, így ez önmagában is elég nagy dolog.

A Valve platformjának szezonális eseményei mindig elsöprően sok kedvezményes játékot kínálnak, és minden évben egyre nagyobbak. Tavaly év végén a Steam játékainak száma meghaladta az 50 000-et. És ebben még nem is számoltuk a DLC-ket, a speciális kiadásokat és a csomagokat. Olyan játékokat kaparinthatsz meg akár 75%-os kedvezménnyel, mint a Halo: The Master Chief Collection, a Pillars of Eternity 2: Deadfire és a DreamWild. Még egy olyan játék, mint a Need for Speed: Unbound is kapható már kedvezményesen. Ha volt olyan játékod, amire szemet vetettél tavalyról, itt az ideje, hogy beszerezd. A következő nagy Steam-vásár ugyanis csak június végén lesz.

Steam tavaszi vásár – a játékok listája

Ennyi ajánlat mellett könnyű lemaradni valamiről, függetlenül attól, hogy mennyire gyakorlott vagy az akcióvadászatban. A Steam Spring Sale kedvezmények teljes listáját alább találod. Ezeket a legjobbaktól a legrosszabbakig rendeztük, mivel ez a leghatékonyabb módja annak, hogy felfedezzük a legelképesztőbb ajánlatokat az esemény során. Hasznos lesz, különösen akkor, ha a legjobb Steam Spring Sale játékajánlatokat szeretnéd megtalálni.

Total War: Warhammer 3Total War: Warhammer 3 | $40.19 / £33.49 (33% kedvezmény)
Jó kis kedvezmény 2022 legjobb stratégiai játékára. Elég klassz. Az Immortal Empires sandbox megakampányához pedig már nem kell birtokolnod az előző részeket.

Strange HorticultureStrange Horticulture | $9.74 / £8.31 (35% kedvezmény)
Egy olyan növénybolt öröklése, ahol semmi sincs felcímkézve, stresszesnek hangzik, de valójában a hangulatos és a kísérteties csodálatos kombinációja, köszönhetően a lenyűgözően furcsa vásárlóknak és egy macskának, akit megsimogathatsz. A Strange Horticulture 2022 egyik legjobb puzzle-játéka.

NorcoNorco | $8.24 / £6.26 (45% kedvezmény)
Egy point-and-click kaland a diszkó utáni Elysium-korszakban. A Norco mélyen konkrét és személyes, a valós életben játszódó Norco, Louisiana, de néhány más szavakkal is tarkított, közeli jövőbeli csavarral, például androidokkal és az Uber (csak egy kicsit) gonoszabb változatával, amelyet egy érző mesterséges intelligencia kacsa irányít. Pokolian furcsa, és még sokáig a fejedben fog maradni, miután befejezted.

RollerdromeRollerdrome | $19.79 / £16.49 (34% kedvezmény)
Nem tévesztendő össze a Roller Champions, a Ubisoft görkoris derby játékával, sem a Videodrome-mal, a Cronenberg-filmmel, amelyben James Woods a fejét egy televízióba dugja, ez egy ultra-stílusos, harmadik személyű görkoris lövöldözős játék, amelyet tavaly nyáron, a megjelenésekor sokan imádtak.

Vampire SurvivorsVampire Survivors | $3.99 / £3.19 (20% kedvezmény)
Korábban 2022-ben a Vampire Survivors-t “az egyik legjobb ajánlatnak nevezték, amit PC-n kaphatsz” teljes áron: $4,99. Most újra akciós, mindössze 3,99 dollárért.

StrayStray | $23.99 / £19.99 (20% kedvezmény)
Egy kis kedvezmény a népszerű macskás kalandjátékra. Egyesek szerint a Stray vonzereje túlságosan is a macskáskodás újdonságára épül, de mások szerint ez nagyon is kutyás dolog.

ImmortalityImmortality | $14.99 / £11.61 (25% kedvezmény)
Ez az FMV nyomozós rejtvényjáték lehet a Her Story készítőjének, Sam Barlow-nak az eddigi legjobbja – ez kapta az év egyik legmagasabb értékelési pontszámát.

Ghostwire: TokyoGhostwire: Tokyo | $23.99 / £19.99 (60% kedvezmény)
A Tango Gameworks akció-kalandjátéka, amely Tokió kísérteties, démonoktól hemzsegő utcáin játszódik, az Elden Ring által 2022 elején háttérbe szorított játékok egyike, és 60%-kal olcsóbban kapható. Főleg, hogy most kapott egy jelentős frissítést.

Citizen SleeperCitizen Sleeper | $13.99 / £11.72 (30% kedvezmény)
Lényegében egy szomorú, hanyatló Blade Runner-replikáns vagy, aki megpróbál új életet kezdeni magának ebben a csodálatosan megírt RPG-ben. Sokat tesz egyszerű bemutatással, beszippantva téged a “csak még egyet” rutinjába, miközben kockadobással határozod meg, hogy mit tehetsz a túlélésért napról napra.

God of WarGod of War | $29.99 / £23.99 (40% kedvezmény)
A Sony a legjobb repülő baltás szimulációját hozta el PC-re, és a tavaszi kiárusításon ismét 40%-os kedvezményt kapunk. Ez a port rendelkezik minden olyan sallanggal, amit csak kívánhatunk, például DLSS és szélesvásznú monitor támogatással, és középkategóriás gépeken is elfut.

TeardownTeardown | $15.99 / £14.79 (20% kedvezmény)
Egy fizika-alapú, voxel-alapú játszótér egy zseniális kirakós játékkal ötvözve: “Ha felrobbantom ezt az egész kastélyt, marad helyem, hogy ezt a sportautót az óceánba hajtsam?” 2022-es év legjobb sandboxának egyike.

 

10-15% kedvezmény

20-25% kedvezmény

30-35% kedvezmény

40-50% kedvezmény

$10 ÉS AZ ALATT

$5 ÉS AZ ALATT

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare