Lejárt

Ingyen beszerezhető a Lorelai

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Ingyenes 9,75€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 9,75€ megtekint »

A gog.com egy indie horrorjátékot osztogat a The Cat Lady alkotóitól.

A tavasz beköszöntével a GOG ezernyi leárazott és akciós játékot kínál, de ez még nem minden. A GOG most mindenkinek esélyt ad arra, hogy szert tehessen a Lorelai drm-mentes változatára, és ha most felveszed a játékot a gyűjteményedbe, akkor örökre megtarthatod!

A Lorelai a Devil Came Through Here trilógia utolsó fejezete. Ez egy horror-kalandjáték, amelynek lebilincselő története egy fiatal lány meneküléséről szól a családi házában uralkodó borzalom elől.

A Lorelai egy könnyed 2D-s kalandjáték némi horror beütéssel, döntési lehetőségekkel. Maga a játék abszolút könnyű, a történeten/párbeszédeken van a hangsúly. Azokat a feladatokat amik benne szerepelnek akárki megtudja csinálni, szóval senki ne egy Sherlock Holmes vagy egy Monkey Island nehézségű kalandjátékot képzeljen el! A játék távolról sem tökéletes, vagy kiemelkedő de vannak benne jó dolgok.

Az alábbi játék 2023. március 23-ig érhető el a GOG-on. Ahhoz, hogy ingyenes Lorelai-val bővítsd a könyvtáradat, a GOG főoldalára kell menned és az ajándékozási banneren lévő “Get it free” gombra kattintanod.

Ezt követően bármikor letöltheted és lejátszhatod a Lorelai DRM-mentes másolatát. A GOG Galaxy alkalmazásból is elérhető lesz. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare