TOP 20: Legjobb régi játékok, amiket még ma is nagyon jó elővenni (2023)

Indulj nosztalgikus utazásra a legjobb retro játékokkal, amelyek kiállták az idő próbáját.

A régi PC játékok nem olyan rosszak, mint azt egyesek feltételezik és egyáltalán nem szabad lenézni őket. Bár évente több száz új és izgalmas címet kapunk a kezünkbe, sok játékos még mindig visszatér a jól ismert produkciókhoz, amelyek az idők során bizonyítottak. Az idő múlása ellenére még mindig ugyanúgy élvezik őket, mint évtizedekkel ezelőtt. Bizonyára találkoztál már olyan emberekkel, akik annak ellenére, hogy a legújabb RTX-szel felszerelt, vaskos setupjuk van, most játszanak először olyan retro PC-s játékokkal, mint a Heroes III, de talán még te magad is ebbe a csoportba tartozol.

Itt az ideje, hogy nosztalgikus utazásra induljunk a múltba. Ebben a cikkben megtalálod a legjobb retro játékokat, amelyek annyira jól öregedtek, hogy még mindig nagyon szórakoztatóak lehetnek. Természetesen a bemutatott lista személyes véleményen alapszik és olyan címekre összpontosít, amelyek különleges helyet foglalnak el a szerkesztők szívében. Örömmel hallanánk a kedvenc klasszikusaitokról az alábbi kommentszekcióban.

Baldur’s Gate

Eredeti megjelenési dátum: 1998. december 21.

“You must gather your party before venturing forth” – valószínűleg nincs olyan játékos, aki ne ismerné ezt az ikonikus mondatot. Az 1998-ban megjelent Baldur’s Gate az egyik első BioWare-cím. Akkoriban a BW egy ismeretlen stúdió volt, amely megrohamozta az iparágat és a cím állandó helyet érdemelt ki a legendás játékok listáján.

A Baldur’s Gate erős gyökerekkel rendelkezik a műfaj legjobb időszakából származó cRPG-ben, tökéletesen tükrözve a D&D szabályait. Jelenleg megvásárolható a Baldur’s Gate: Enhanced Edition, amely nagyobb problémák nélkül indul az új rendszereken.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Baldur’s Gate: Enhanced Edition (PC)
Akció
...
Legolcsóbb:eneba.com

Carmageddon

Eredeti megjelenési dátum: 1997. február 2.

A Carmageddon-sorozat elsősorban az érdekes játékmechanikájával szerzett hírnevet. A játékosokat nem a hibátlan végigjátszásokért jutalmazza a játék, hanem azért, ha minél több kárt okoznak. Az a gyakorlat, hogy pontozzák, hány embert és állatot gázol el egy játékos, jelentős kritikát váltott ki a tartalomértékelő szervezetek részéről.

Egyes országokban a sorozatot csak a legtöbb véres jelenet cenzúrázása után lehetett megjelentetni. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a Carmageddon, valamint a Carmageddon 2: Carpocalypse Now és a Carmageddon TDR 2000 garantálja a jó szórakozást.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Carmageddon Max Pack (PC)
Akció
4 év eltelt

Carmageddon Max Pack (PC)

319 Ft

Carmageddon is the original freeform driving sensation, where pedestrians (and cows!) equal points, and your opponents are a bunch of crazie

Legolcsóbb:gamivo.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Carmageddon TDR 2000 (PC)
Akció
5 év eltelt

Carmageddon TDR 2000 (PC)

305 Ft

Yes, it's the game literally... SOME of you asked for! And so, in the spirit of "well, alright then, if you insist..." we present the third game in the Carma

Legolcsóbb:gamivo.com

Dungeon Keeper

Eredeti megjelenési dátum: 1997. június 26.

A legjobb régi számítógépes játékok gyűjteménye nem lehet teljes a Dungeon Keeper nélkül. Az 1997-es kiadás sok szempontból megelőzte korát. A sikert nem csak a kiváló (az akkori időkhöz képest) grafikai kivitelezés, hanem a felvetett téma is garantálta.

A játék ugyanis valóban a jó és a rossz jól megszokott harcát mutatta be, de ezúttal végre lehetővé vált, hogy a másik oldalra álljunk. Dungeon lordként kellett fejlesztened és megvédened démoni királyságodat a fényes páncélos lovagoktól.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Dungeon Keeper Gold (PC)
Akció
5 év eltelt

Dungeon Keeper Gold (PC)

895 Ft
Includes Dungeon Keeper and the Deeper Dungeons expansion. Being the Dungeon Keeper and all, this is your home, too. And it's your business to take these loathsome creatures of darkness and hone them into screaming, frothing, clawing forces of destruction. You lure them in with food and the promise of dank and fetid places to sleep. You keep them in line with the back of your hand and the threat of dire consequences. You pit their scaly hides against the best that the Forces of Good can muste...
Legolcsóbb:kinguin.net

Diablo II

Eredeti megjelenési dátum: 2000. június 29.

Sajnos a 2021-ben megjelenő Diablo II: Resurrected a Warcraft III: Reforged szerencsétlen sorsára jutott. Még az oly nagyon várt Classic mód sem váltotta be az alapvető elvárásokat… Ennek ellenére az eredeti Diablo II kihagyása bűn lenne.

Ez a játék megmutatja, hogy a régebbi produkciók még mindig pokolian szórakoztatóak tudnak lenni, még akkor is, ha néha nehéz megkülönböztetni az ellenséget a földön heverő zsákmánytól. A Diablo II-nek még mindig jelentős csoportja van a hűséges rajongóknak, akik élvezik a hangulatot. A Blizzardnak ez a címe a mai napig tökéletes példája annak, hogy milyennek kell lennie egy jó hack’n’slash-nek.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Diablo II (PC)
Akció
3 év eltelt

Diablo II (PC)

1.898 Ft
...
Legolcsóbb:gamivo.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Diablo II: Resurrected (PC)
Akció
2 év eltelt

Diablo II: Resurrected (PC)

14.851 Ft
...
Legolcsóbb:battle.net

Fallout

Eredeti megjelenési dátum: 1997. október 10.

A Fallout és a Fallout 2 két klasszikus PC játék, amelyek egy gyönyörű kalandot indítottak el. Sok játékos számára ez a kettő a sorozat legjobb része. Úgy vélik, hogy a 3D-re való átállás után az új címek elvesztették a jellegzetes hangulatot. A poszt-apokaliptikus üres területek még mindig félelmet és szorongást keltenek.

A kiterjedt RPG-mechanikák elég nagy kihívást jelentenek, és a túlélés egy olyan világban, ahol minden a véredre vágyik, szinte művészi. Bár 25 év telt el az első rész premierje óta, ezek az ikonikus játékok még mindig lenyűgözőek.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Fallout Classic Collection (PC)
Akció
14 év eltelt

Fallout Classic Collection (PC)

1.006 Ft
steam
Legolcsóbb:eneba.com

Gothic II

Eredeti megjelenési dátum: 2002. november 29.

Jelenleg elég nehéz hiba nélkül visszatérni a Gothicba. Az egyedülálló környezet nem biztos, hogy elviseli az elavult mechanikát és a megkérdőjelezhető irányítást. Ebből a szempontból sokkal szalonképesebbnek tűnik a Nameless Hero kalandjainak folytatása.

A Gothic 2 a Night of the Raven kiegészítővel Myrtanába kalauzolja a játékost, ahol a főhősnek egy újabb fenyegetéssel kell szembenéznie. A legtöbb mostanában megjelent produkcióval ellentétben a Steamen elérhető legjobb régi játékok többsége nem fogja kézen fogva vezetni a játékosokat. Akik a legújabb RPG-khez szoktak hozzá, eléggé meglepődhetnek, amikor kipróbálják a Gothicot.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Gothic II: Gold Edition (PC)
Akció
8 év eltelt

Gothic II: Gold Edition (PC)

241 Ft
Gothic II: Gold Edition brings together the excitement of Gothic II and the add-on Night of the Raven to your fingertips! You have torn down the magical barrier and released the prisoners of the Mine Valley. Now the former criminals of the forests and mountains are causing trouble around the capital of Khorinis. The town militia is powerless due to their low amount of force–outside of the town, everyone is helpless against the attacks of the bandits. Features Over 100 thrilling missions on th...
Legolcsóbb:gamivo.com

 

Heroes of Might and Magic III

Eredeti megjelenési dátum: 1999. március 3.

Ha a legjobb régi PC játékokról beszélünk, a Heroes of Might & Magic III-at nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Nincs még egy cím, amelyik olyan erősen és hatékonyan érvényesíti a “One More Turn Syndrome” szindrómát, mint ez. A drasztikusan nem öregedett játékmechanikának köszönhetően még 23 évvel a premier után is problémamentes visszatérés lehetséges az ikonikus Heroeshoz.

A játékosok kiterjedt kampányra, valamint a rajongók által készített több tízezer pályára számíthatnak. A legnagyobb vonzerő kétségkívül a barátokkal való közös játék lehetősége. A teljes kiadás a játék teljes verzióját tartalmazza két kiegészítővel – Armageddon’s Blade és Shadow of Death – kiegészítve.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Heroes of Might & Magic III – HD Edition (PC)
Leárazás
8 év eltelt

Heroes of Might & Magic III – HD Edition (PC)

1.188 Ft -79%
...
Legolcsóbb:hrkgame.com

Starcraft

Eredeti megjelenési dátum: 1998. március 31.

A Blizzard által évekkel ezelőtt létrehozott Warcraft és Starcraft márkák óriási hatással voltak az egész iparágra. Sajnos, az évek gyorsan telnek, és a technológia halad előre. Ez jól látható a 20. század végi produkciókban. Szerencsére mindkettő felfrissített változatot kapott.

A StarCraft Remastered sokkal jobb frissítésnek bizonyult, mint a Warcraft 3 felfrissített változata. Nyugodtan nyúlhatsz érte anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy tönkreteszed a gyerekkori emlékeidet. Ez pontosan ugyanaz a rész, mint amivel több mint 20 évvel ezelőtt játszottunk, csak valamivel jobb grafikával. A Zerg Rush még sosem nézett ki ilyen jól 😉.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
StarCraft Remastered (PC)
Leárazás
6 év eltelt

StarCraft Remastered (PC)

2.330 Ft -58%
StarCraft Remastered is a classic space strategy RTS game developed by Blizzard Entertainment and released in 2017 on PC. In the game, players will take part in the galactic conflict between three different races, fighting for their place in the galaxy. The Remastered Edition features upgraded visuals and several improvements in gameplay mechanics, adjusting the game to the current standards. Besides the original game and the full campaign, the new game's edition features StarCraft: Brood Wars expansion as well. Moreover, developers added a new, fully supported multiplayer mode.Starcraft Story BackgroundThe action of the game takes place in the distant future. Far away, on the other side of the Milky Way, there is a place known as the Koprulu Sector. This is the place where the Terran Empire, representing the human species, encounters alien races for the first time. One of them are Protoss - extremely intelligent and technologically advanced beings. Zergs on the other hand are ferocious, primitive creatures. Their only goal is to grow in strength and destroy any other life form. Eventually, differences between these races started the war which will change the galaxy forever.Starcraft Remastered Gameplay MechanicsStarCraft Remastered focuses mainly on improving the game's graphics and visual effects. That is why the developers decided not to change any gameplay mechanics. The game offers the same classic RTS experience. During the gameplay, players will have to collect resources, build new constructions, train units, and fight with enemies during real-time battles.The game features three playable factions, each with different pros, cons, and strategies. The Terrans are the representation of the human race. They are the most universal of the three races. One of their biggest advantages is the possibility to transport the whole buildings, which makes them extremely mobile. Protoss are strong and can use extremely advanced technology, significantly ahead of any other race, however, their development is very expensive, making it difficult to expand their empire or train new units. Zergs can be seen as the complete opposite of Protoss. They are a weak, feral race but their strength is in number. Zerg units are very cheap and they can be created very rapidly. Their tactic is to overwhelm the enemy with hordes of low-cost, weak units. The game features six different story campaigns, two per race, as well as renewed multiplayer mode, supporting advanced matchmaking, and other new online features.ReceptionThe game received many positive opinions from players and reviewers. Most of them appreciated the fact that the game offers the same, classic StarCraft gameplay experience, with a significant graphics upgrade. Besides that, many players applauded the new, improved multiplayer mode allowing them to compete with other players during online matches.Key FeaturesThe classic space RTS experience, with totally new and improved visualsTake part in the galactic war and change history foreverLearn more about every faction during the story campaignsDiscover what happened after the events of the original game in StarCraft: Brood Wars expansionTest your strategic skills against other players in multiplayer mode.
Legolcsóbb:instant-gaming.com

The Elder Scrolls III: Morrowind

Eredeti megjelenési dátum: 2002. május 1.

Van egy érdekes dolog, amit észrevettünk a játékostársak körében. Míg Kelet-Európában még mindig a Gothic volt a nagy dobás, addig a világ többi részén már a The Elder Scrolls III: Morrowindra figyeltek. El kell ismernünk, a Bethesda epikus RPG-je nem okozott csalódást.

A sorozathoz megalkotott mitológia rajongói a történelem során először láthatták kedvenc világukat kiemelkedően bemutatva. Bár a művészeti stílus mára már elavult, sokan még mindig visszatérnek Vvardenfellbe, hogy valami újat fedezzenek fel. A produkció időtállóságát a számos, még mindig aktív moddercsoport is bizonyítja.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition (PC)
Akció
The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition includes Morrowind plus all of the content from the Bloodmoon and Tribunal expansions. The original Mod Construction Set is notincluded in this package. An epic, open-ended single-player RPG, Morrowind allows you to create and play any kind of character imaginable. You can choose to follow the main storyline and find the source of the evil blight that plagues the land, or set off on your own to explore strange locations and develop yo...
Legolcsóbb:kinguin.net

The Longest Journey

Eredeti megjelenési dátum: 2000. november 16.

Ha a point-and-click kalandjátékok rajongója vagy, akkor valószínűleg ismered ezt a címet. De ha nem, akkor azt javasoljuk, hogy gyorsan pótold. A The Longest Journey története és karakterei egyszerűen lenyűgözőek.

A játék középpontjában April áll, akinek különös képessége van, hogy két párhuzamos világ között utazik: a mágikus Arcadia és az ipari Stark között. Sajnos ezek a földek nagy veszélyben vannak. Csak ő tudja helyreállítani az egyensúlyt közöttük.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
The Longest Journey (PC)
Leárazás
23 év eltelt

The Longest Journey (PC)

914 Ft -75%
The Longest Journey is an amazing graphical adventure, where the player controls the protagonist, April Ryan, on her journey between parallel universes. Embark on an exciting and original journey of discovery, where you will explore, solve puzzles, meet new people, face terrifying monsters, learn, grow, and live the adventure of a lifetime!

Features
 • Over 150 locations spanning two distinct and detailed worlds
 • More than 70 speaking characters
 • 40+ hours of gameplay
 • 20+ minutes of high-resolution pre-rendered video footage
 • Cinematic musical score
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Stronghold Crusader 

Eredeti megjelenési dátum: 2002. szeptember 25.

Ez egy valós idejű stratégia, amely a Közel-Keletre visz a keresztes háborúk idején. Kései 2D-s grafikája sokkal méltóságteljesebben öregedett, mint 3D-s folytatásai.

És nem csak a jól megőrzött külsőségek miatt áll el a játékosok lélegzete. Egyszerű gazdaság, kielégítő csaták, változatos játékmenet, a népszerűség és az adók mechanikája, rengeteg szabadság a várad bővítésében… Ezek az összetevők teszik a Stronghold Crusadert az egyik olyan régi jó játékká, amelyet a játékosok szívesen néznek újra.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Stronghold Crusader HD (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Stronghold Crusader HD (PC)

590 Ft -80%
...
Legolcsóbb:fanatical.com

XIII – Classic

Eredeti megjelenési dátum: 2003. november 18.

Néha a játékosok szükségtelennek tartják a remake-eket. Kétségtelenül igaz ez ebben az esetben, hiszen sokan jobban szeretik a képregényes játék ezen változatát, mint a XIII új változatát. A cel-shadingnek köszönhetően az eredeti cím még mindig teljesen játszható.

Az igazat megvallva, közel sem néz ki olyan jól, mint például a The Wolf Among Us. Mindazonáltal egy közel 20 éves részről beszélünk. Még mindig egy élvezetes lövöldözős játékmenet, amely minőséget nyújt. Ami a történetet illeti: aki ismeri a Van Hamme-Vance páros eredeti képregénysorozatát, annak a játék mindent megtesz, hogy annak hangulatát visszaadja, és meglepő módon látványosan sikerül is.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
XIII – Classic (PC)
Akció
20 év eltelt

XIII – Classic (PC)

371 Ft

The President of the United States of America has been assassinated and you're the world's prime suspect. The FBI, the CIA, and a gang of murderous killers a

Legolcsóbb:eneba.com

Worms Armageddon

Eredeti megjelenési dátum: 1999. május 31.

A 2D-s grafika varázsa valószínűleg lehetővé teszi, hogy a legjobb régi PC-s játékok ennyi év után is erősek maradjanak. A Worms Armageddon sem kivétel ez alól. Mindent tartalmaz, amire szükséged lehet egy kellemes, forró hangulatú játékmenethez a barátaiddal. Készülj fel egy kihívásokkal teli kampányra, melyben különböző őrült fegyverek várnak… Még egyedül is van mit csinálni, nem is beszélve az epikus csatákról, melyeket más játékosokkal vívsz majd.

Nem véletlenül az egyik legjobb (ha nem a legjobb) játék a sorozatban. És nem, nem az Armageddon miatt, amit végső fegyverként is használhatsz.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Worms Armageddon (PC)
Akció
24 év eltelt

Worms Armageddon (PC)

223 Ft
Those intrepid invertebrates return with a vengeance in the much-loved Worms™ Armageddon. It's a whole new can of worms! It's hilarious fun that you can enjoy on your own or with all your friends. Features Use over 55 weird and wonderful weapons and tools including Earthquake, Freeze and French Sheep Strike. Play single-player Deathmatch plus an exciting 40+ mission campaign. Learn tactics using five special training modes including Sheep Racing, Crazy Crates and Advanced Weapon Training. Ove...
Legolcsóbb:gamivo.com

Half-Life

Eredeti megjelenési dátum: 1998. november 8.

Ha a legjobb klasszikus PC-s játékokra gondolunk, valószínűleg sokaknak a Half-Life jut eszébe. Az biztos, hogy ez a produkció nagy hatással volt a játékiparra, és forradalmasította az FPS műfajt. A Valve a korát megelőző címet alkotott, hiszen még az újoncok is értékelni tudják a játékmenetet, a magával ragadó környezetet és a magával ragadó történetet, amelyet inkább szkriptelt szekvenciák, mint vágóképek segítségével meséltek el.

Persze tisztában vagyunk vele, hogy a grafika taszító lehet, a Half-Life 2 ebből a szempontból mindenképpen vonzóbb. Ennek ellenére azt ajánljuk, hogy nézd meg magad ennek az ikonikus franchise-nak a szerény kezdeteit.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Half-Life (PC)
Akció
25 év eltelt

Half-Life (PC)

3.041 Ft
Named Game of the Year by over 50 publications, Valve's debut title blends action and adventure with award-winning technology to create a frighteningly realistic world where players must think to survive. Also includes an exciting multiplayer mode that allows you to play against friends and enemies around the world.
Legolcsóbb:steampowered.com

The Secret of Monkey Island

Eredeti megjelenési dátum: október 15, 1990

A The Secret of Monkey Islandben a játékosok Guybrush Threepwood szerepébe bújnak, aki arról álmodik, hogy kalóz lesz. A játék egyik legnagyobb érdeme a humor, különösen, hogy a fejlesztők nem riadtak vissza attól, hogy gyakran áttörjék a negyedik falat. A modern játékosok nagy örömére 2009-ben megjelent a remake-je. A The Secret of Monkey Island: Special Edition nem csak továbbfejlesztette az élményt, de az új rendszereken is hibátlanul működik.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
The Secret of Monkey Island: Special Edition (PC)
Leárazás
14 év eltelt

The Secret of Monkey Island: Special Edition (PC)

635 Ft -79%

This bundle includes the following:

 • Monkey Island: Special Edition,
 • Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s R
Legolcsóbb:fanatical.com

Deux Ex

Eredeti megjelenési dátum: 2000. június 22.

Kétségtelen, hogy a Deus Ex franchise hosszú utat tett meg a 2000-ben megjelent első rész óta. Mai mércével mérve a Deus Ex bizonyára nem a legszebb rész. Azt azonban nem lehet tagadni, hogy rendkívül hangulatos.

Egy olyan disztópiába kalauzol el, amelyet a Szürke Halál járványa szorongat. Miközben a világ véget érni látszik, egy JC Denton nevű ügynököt alakítasz, aki egy rejtélyes összeesküvés után nyomoz.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Deus Ex: Game of the Year Edition (PC)
Leárazás
23 év eltelt

Deus Ex: Game of the Year Edition (PC)

359 Ft -85%
...
Legolcsóbb:humblebundle.com

Metal Gear Solid

Eredeti megjelenési dátum: 2000. szeptember 25.

A Metal Gear Solidról sem szabad megfeledkeznünk, amikor a legjobb régi PC-s játékok listáját készítjük. Ez a sorozat első 3D-ben renderelt játéka. Megjelenésekor úttörő grafikájával és kiemelkedő történetvezetésével lenyűgözte a korabeli kritikusokat és játékosokat.

Azt is mondják, hogy ez volt az egyik olyan cím, amely népszerűsítette a lopakodás műfaját és a ma oly gyakori, motoron belüli filmes vágóképeket. Mondanom sem kell, hogy minden olyan játékosnak, akit érdekel a történelem egyik legnagyobb hatású játéka, kötelező darab.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
METAL GEAR SOLID (PC)
Akció
23 év eltelt

METAL GEAR SOLID (PC)

3.459 Ft
You are Snake, a government agent on a mission to regain control of a secret nuclear weapons base from terrorist hands. Now the international best-selling PlayStation game comes to the PC with better graphics, added features, and new gameplay modes! Unlike anything you've played before, Metal Gear Solid introduces a new genre of gaming where ninja-like stealth and cool head are your best weapons for survival VR Missions Game included! Optional 1st person play mode thrusts you into the action from the moment you suit up. Multiple game controller support and improved quick-save function for ease of play.
Legolcsóbb:gog.com

Duke Nukem 3D

Eredeti megjelenési dátum: 1996. január 29.

Sok úttörő játék van a listánkon, és a Duke Nukem 3D mindenképpen közéjük tartozik, hiszen ez tette népszerűvé az első személyű lövöldözős játékokat. A játékmenet, a pályatervezés és a meglehetősen merész humorérzék miatt dicsérték. A játék popkultúrára való utalásai is hozzájárulnak a varázsához.

A műfajhoz hűen a pályákon haladsz át, és menet közben likvidálod az ellenfeleket. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a pályák nem lineárisak, így olyan dolgokat használhatsz, mint a szellőzőaknák vagy a csatornarendszerek, hogy rejtett tárgyakat találj vagy elkerüld az ellenséget.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour (PC)
Akció
Steam
Legolcsóbb:gamivo.com

Planescape Torment

Eredeti megjelenési dátum: 1999. december 10.

Most pedig jöjjön minden idők egyik legjobb RPG játéka, amely méltóságteljesen öregedett, a Planescape: Torment. A játék még mindig elkápráztat egyedi univerzumával és többrétegű történetével, amely a Névtelen, egy halhatatlan embert követi, aki megpróbálja visszanyerni emlékeit, és rájönni, miért örökkévaló.

Az Enhanced Editionnel a játékosok minden eddiginél nagyobb felbontásban élvezhetik a játékot. A hang és a kezelőfelület is megújult. Tagadhatatlanul az egyik legjobb klasszikus PC-s játék.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Planescape: Torment: Enhanced Edition (PC)
Akció
The original Planescape: Torment was released in 1999 to widespread critical acclaim. It won RPG of the Year from multiple outlets for its unconventional story, characters, and amazing soundtrack. Since then, millions of Planescape: Torment fans have enjoyed exploring the strange and dangerous city of Sigil and surrounding planes through the Nameless One's eyes. Discover an incredibly rich story and a unique setting unlike anything else in fantasy. Defeat strange and alien creatures, engage i...
Legolcsóbb:eneba.com

System Shock 2

Eredeti megjelenési dátum: 1999. augusztus 11.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen játékok ihlették a Bioshock-sorozatot, akkor nézd meg a System Shockot. Mi a második részre fogunk koncentrálni, mivel az első játékmenet szempontjából talán kicsit unalmas lehet a mai közönség számára. Viszont hozzátesz az élményhez, szóval érdemes kipróbálni.

A System Shock 2 a távoli jövőben, 2114-ben játszódik, a játékos egy katona szerepébe bújik, aki egy genetikai fertőzést próbál megállítani. A játék ötvözi az első személyű harc és a felfedezés elemeit a szerepjátékos rendszerrel, ami a műfajok élvezetes keveredését eredményezi.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
System Shock 2 (PC)
Leárazás
2 év eltelt

System Shock 2 (PC)

152 Ft -96%
...
Legolcsóbb:hrkgame.com

Ezzel zárul a legjobb régi játékok listája a Steamen. Most ti következtek! Mondd el nekünk, hogy milyen játékokon nőttetek fel, és hogy mely címekhez térsz vissza rendszeresen? A kommentszekcióban tiéd a lehetőség!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Gémertárs

Gémertárs

Üdv Gamertárs! Ez a blog annak érdekében jött létre, hogy egy helyre gyűjtsük a gamervilág legjobb játékait.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare