Lejárt

Bundle figyelő: Fanatical – Build your own Play on the Go Bundle: Spring 2023

MentésElmentveRemoved 0
Fanatical
Értékelés0
Értékelés0

A csomag olyan címeket tartalmaz, amelyek jól futnak a Steam Decken.

Tagadhatatlan, hogy az utóbbi időben sok lehetőség nyílt olcsó Steam-játékok beszerzésére. Még a Fanatical is hatalmas leárazást rendezett, több ezer játék volt kapható jóval olcsóbban, de ha lemaradtál ezekről az eseményekről, ne aggódj. A Fanatical új csomagja kiváló választás azoknak, akik olyan címeket szeretnének, amelyek gond nélkül futnak a Valve kézi konzolján és más hasonló hardvereken.

A Play on the Go Spring Bundle ára 4,99 eurótól indul. Ezzel a lehetőséggel bárki választhat 3 címet a 21 cím közül az alábbi listából. Ha többet szeretnél, válaszd a 6,99 eurós szintet öt, vagy a 9,99 eurós szintet nyolc játékért.

Íme a teljes kínálat:

A listán szereplő címek közül több mint néhányat érdemes hozzáadni a Steam-könyvtáradhoz. A Youtubers Life, a Snooker 19 és az Iconoclasts játékokat tartalmazó csomag összeállítása nem lenne rossz ötlet. Ezek közül ugyanis egyik sem kapható a hivatalos áruházban öt dollár alatt. Az új Fanatical bundle-lel ennyiért hármat is kaphatsz belőlük!

Ez azonban csak egy a javaslataink közül. Ha neked is vannak sajátjaid, oszd meg őket bátran az alábbi megjegyzések között.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare