Lejárt

Ingyen beszerezhető a Neurodeck: Psychological Deckbuilder

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Ingyenes 11,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 11,99€ megtekint »

Ha most megszerzed a játékot, akkor örökre megtarthatod.

A GOG Spring Sale 2023 második adománya nem fog meglepetésként érni senkit, aki követte a közelmúltbeli híreinket. Megosztottuk a szivárgásról szóló információkat, amelyekről most kiderült, hogy igazak. A GOG-felhasználóknak egy teljes hétvége áll rendelkezésükre, hogy az ingyenes játékot a gyűjteményükhöz adják, és örökre megtartsák.

A Neurodeck egy kártyajáték, de ahelyett, hogy fantázia-szörnyek ellen harcolnának, a játékosok a fóbiáikkal és a félelmeikkel fognak szembenézni. Az indie játékot a Slay the Spire, a Monster Train és a Gordian Quest ihlette, amelyek a legjobb kártyajátékok közé tartoznak, amikkel most játszhatsz. Ha rajongsz ezekért vagy hasonló címekért, akkor ezt az ajándékot nem szabad kihagynod!

Az ajánlat 2023. március 27-ig érhető el a GOG-on. Ha szeretnéd hozzáadni ezt az indie címet a könyvtáradhoz, látogass el a GOG.com főoldalára, görgess le a promóciós bannerig, és nyomd meg az “Get it for free” gombot. Mostantól bármikor letöltheted és játszhatsz a Neurodeck DRM-mentes példányával. A GOG Galaxy alkalmazásból is elindíthatod a játékot. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare