Live A Live: Áprilisban érkezik PC-re és Steamre!

Ez a korábbi Nintendo Switch-exkluzív játék hamarosan PC-re is megjelenik.

A Square Enix klasszikus JRPG-jének remake-je, a Live a Live 2022 közepén jelent meg kizárólag Nintendo Switch konzolokra. A készítők most bejelentették, hogy a folytatás hamarosan PlayStation 4, PS5 konzolokra és Steamre is megjelenik. A Live a Live PC-s megjelenési dátumot 2023. április 27-re tűzték ki.

A Live a Live-t sokan a 16 bites korszak egyik legjobb klasszikusának tartják. Sajnos az 1994-ben Super Famicomra készült eredeti kizárólag a japán piacon volt elérhető. Csak a HD-2D remake tette lehetővé, hogy a JRPG-rajongók világszerte elmerülhessenek ebben az egyedülálló játékmenetben.

Az új verzió a játékosok és a kritikusok tetszését is elnyerte, köszönhetően az egyedi retro hangulat és az old-school mechanika modern külsővel való ügyes kombinációjának. A Metacritic átlagos értékelése jelenleg 81/100. A játékosok értékelték a magával ragadó és dinamikus történetet és a sokféle világot, amit felfedezhetünk.

Ilyen fantasztikus hírek mellett néhány játékos talán már most szeretné előrendelni a Live a Live-ot PC-n. Egy kicsit azonban még várni kell. Míg a PS verzióhoz már van árcédula, addig Steam játékkártya még nem érhető el. Ennek ellenére a Square Enix közölte, hogy a PC-s játékosok 20%-os kedvezményre számíthatnak. A közeljövőben frissítjük a cikket, és a Live a Live Steam árösszehasonlítást is közöljük.

Van Demo a Steamen?

A PlayStation-felhasználók már játszhatnak a játék nyolc története közül háromnak a nyitó szakaszával: Wild West, Twilight of Edo in Japan és Distant Future. Ha szeretnéd kipróbálni a Live a Live demóját a Steamen, az még ma megjelenik.

Játszottál már ezzel a JRPG-vel Nintendo Switch-en? Várod már a Live a Live Steam verziót? Beszéljük meg az alábbi kommentszekcióban.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Gémertárs

Gémertárs

Üdv Gamertárs! Ez a blog annak érdekében jött létre, hogy egy helyre gyűjtsük a gamervilág legjobb játékait.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare