Lejárt

Bundle figyelő: Humble Best of Survivors-Like Bundle

MentésElmentveRemoved 0
Humble Bundle
Értékelés0
7,37€ 33,07€ megtekint »
Értékelés0
7,37€ 33,07€ megtekint »

Élvezted a Vampire Survivors-t és szeretnél még több hasonló címet? Ebben a gyűjteményben megtalálod a megfelelőt.

Amikor egy játék sikeres, megpróbálnak valami hasonlót, vagy még az eredetinél is jobbat készíteni. Az elmúlt években több ilyen is előfordult, de a Vampire Survivors talán a legfrissebb.

Az emberek imádták a játékot egyszerű, mégis rendkívül addiktív és kielégítő játékmenetéért. Nem csoda, hogy sok indie fejlesztő próbálta megismételni a sikerét. Sikerült valakinek egy remek Vampire Survivor klónt készítenie? Most a Humble Best of Survivors-Like Bundle segítségével meggyőződhetsz róla.

A legújabb csomagba a Humble nyolc olyan PC-s játékot tett bele, amelyek a népszerű cím klónjainak is felfoghatók. Ezek azonban gyakran olyan játékmechanikákat és megoldásokat kínálnak, amelyek az eredetiben nincsenek jelen. A csomag mindössze 8 dollárba kerül, és olyan játékokhoz ad Steam-kulcsot, mint a Boneraiser Minions, a Bounty of One és a Rogue: Genesia. Ezekkel a címekkel több száz, ha nem több ezer játékos játszik, így mindenképpen van bennük valami szórakoztató.

Amellett, hogy a játékosok pozitívan értékelték az egyes játékokat, a legtöbb játékkal a Steam Deck-en is játszhatsz. Itt láthatod a Humble Best of Survivors-Like Bundle-ben szereplő összes cím listáját.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare