Lejárt

Ingyen beszerezhető a The Murder of Sonic the Hedgehog

MentésElmentveRemoved 4
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Most jelent meg egy új Sonic játék, és ami a legjobb, hogy teljesen ingyenes!

A SEGA és az áprilisi tréfa. Idén úgy döntöttek, hogy olyat tesznek, amit más játékfejlesztők és kiadók nehezen tudnak majd felülmúlni: egy új játékot adnak ki a népszerű kék sünnel, teljesen ingyen!

A vadonatúj kaland Amy születésnapi partijára kalauzolja el a játékosokat, ahol valami furcsa dolog történik. Nem fogod elhinni, de Sonicot holtan találják! Kérdezd ki a Sonic the Hedgehog franchise színes szereplőit, és tudd meg, mi történt valójában. Vajon a SEGA tényleg megöli ikonikus karakterét, vagy ez csak egy ártatlan tréfa? Töltsd le most a Sonic April Fools játékot, és tudd meg!

Nehéz megmondani, hogy a cím hosszabb ideig lesz-e elérhető a Valve platformján, vagy csak ezen az egy napon. Éppen ezért mindenkit arra biztatunk, hogy adják hozzá a fiókjukhoz. Így, még ha el is tűnik az áruházból, örökre megőrizheted a könyvtáradban.

Az ingyenes játék igényléséhez látogassatok el az alábbi Steam áruházi oldalra, és nyomjátok meg a “Játék indítása” gombot. Ha ezzel megvagy, a licenc a címmel együtt hozzáadódik a fiókodhoz. Mostantól bármikor letöltheted a The Murder of Sonic the Hedgehog című játékot a Steam könyvtáradból. Jó szórakozást!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare