Lejárt

Ingyen beszerezhető a MORDHAU és a Second Extinction

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyenes 53,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 53,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a MORDHAU és a Second Extinction lehet a miénk.

Ha tetszik az ötlet, hogy egy középkori világban csapj össze más játékosokkal, akkor nem akarod kihagyni a MORDHAU-t. Ebben a címben egyszerre 80 játékos használhat mindenféle kardot, halberdát, sőt még nyílpuskát is, hogy a legbrutálisabb módon mészárolja le ellenfeleit. Ami a második ingyenes játékot illeti, a Second Extinction egy szolid online FPS, amelyben a bolygónkat mutáns dinoszauruszok vették át. Itt a lehetőség, hogy részese legyél egy hatalmas csatának ellenük. Vajon te és barátaid képesek lesztek-e szembeszállni e szörnyek hordáival, és visszavenni a Földet?

MORDHAU

A MORDHAU egy középkori első és harmadik személyű multiplayer slasher. Lépj be egy akár 64 játékosból álló csatatérre zsoldosként egy kitalált, de valósághű világban, ahol megtapasztalhatod a brutális közelharcot, ami miatt mindig visszatérsz majd a folytatásért.

Second Extinction

A Second Extinction játékban mutáns dinoszauruszok hordáival küzdesz akár két barátod társaságában. Figyelmeztetés a magányos farkasok számára: a Second Extinction egy csapatalapú játék. Csak a legerősebbek maradhatnak életben.

A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare