Lejárt

City Builder Sale a GOG-on – Nagy kedvezmények a városépítős játékokra

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Értékelés0

Számos olcsó városépítő játék kapható újoncok és veteránok számára egyaránt.

A GOG legújabb akciójában rengeteg izgalmas címet találsz, amelyekkel próbára teheted menedzseri képességeidet, kezdve azoktól, amelyekben saját cégedet vezetheted, és elmerülhetsz a mély üzleti mechanikákban, egészen a PC-s klasszikusokig, amelyekben saját falut építhetsz és irányíthatsz.

Ha szereted a városépítő elemeket tartalmazó stratégiai játékokat, nem hagyhatod ki a The Settlers-sorozatra vonatkozó ajánlatokat. Egyes játékok történelmi mélyponton vannak, mint például a The Settlers 2: 10th Anniversary vagy a The Settlers 4: Gold Edition, mindkettő mindössze 2,49 dollárért kapható.

Szeretnél a nulláról kezdeni és lassan milliárdossá válni? Próbáld ki az Industry Giant 2-t, amely jelenleg csak 1,19 dollárba kerül. Azoknak, akik egy extrémebb és nagyobb kihívást jelentő élményre vágynak, a posztapokaliptikus világban játszódó városépítő játék, a Frostpunk is jóval olcsóbb most. A játék standard kiadása 7,49 dollárért lehet a tiéd. A GOTY kiadás, amely minden kiegészítő tartalmat tartalmaz, 12,24 dollárba kerül.

A kreativitás, a stratégia és a szimuláció egyedülálló keverékével a városépítő játékok több órányi lebilincselő játékmenetet kínálnak, amely kihívás elé állítja a menedzsment készségeit, és lehetővé teszi, hogy megalkossa álmai vízióját. Íme néhány példa:

Ide kattintva végiggörgethetitek a teljes listát. Április 20-ig van időd dönteni a vásárlásról.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare