Lejárt

Kipróbálható a Ubisoft új és ingyenes multis FPS-e!

MentésElmentveRemoved 1
Ubisoft Store
Értékelés0
Értékelés0

Eredetileg egy Tom Clancy’s játékként jelentették be, aztán végül leválasztották a franchise-ról és önálló életet fog élni az XDefiant, a Ubisoft pörgős multis FPS-e, ami a Call of Duty ingyenesen játszható alternatívája kíván lenni. A vállalat leírása szerint a lövöldözős játékmenet különböző stílusai jönnek létre, amelyek a fegyvertípusok, a fegyvertartozékok, a karakterosztályok és az ezekből adódó különböző kombinációk és lehetőségek körül forognak.

Az XDefiant X-faktorát az adja, hogy minden osztály egy-egy másik Ubisoft-franchise-ból születik. Amikor először bejelentették, ezek a frakciók a Tom Clancy játékaiból, például a The Division, a Splinter Cell és a Ghost Recon játékaiból ismertekre korlátozódtak. Most azonban a kört kibővítették olyan játékokkal, mint a Watch Dogs és a Far Cry, és ígérik, hogy rendszeresen bővülnek. Az új szezonális tartalmak háromhavonta landolnak majd.

Annak ellenére, hogy az XDefiant inkább arcade stílusú játék, alkalmi és rangsorolt online többjátékos móddal is rendelkezik majd. Emellett crossplay is lesz, ami azt jelenti, hogy különböző platformokat használó játékosok is össze tudnak majd mérkőzni egymással.

Aki kipróbálná, az itt jelentkezhet. Ha, viszont nem szeretnétek sokat várni, akkor az Alienware oldaláról behúzható kulcsok segítségével egyből kipróbálhatjátok a játékot, itt mindössze csak egy regisztrációra van szükségetek.


ℹ️Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ha segítségre lenne szükségetek, megtetszett a játék és egy közösséget kerestek, akkor bátran csatlakozzatok a magyar XDefiant facebook csoportba!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare