Lejárt

Far Cry játékok akár 85% kedvezménnyel a Steamen

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

A Steam-felhasználók egy ideig olcsón juthatnak hozzá a Far Cry-játékokhoz. A klasszikus részektől az újabb részekig szinte a teljes ikonikus sorozatot megismerheted. Kifejezetten nem mondjuk, hogy “az összeset”, mert bár a Ubisoft lassan hozza a legújabb játékait a Valve platformjára, a Far Cry 6-tal még nem tették ezt meg.

Ha új vagy a Far Cry-játékok terén, és azon gondolkodsz, hogy melyik játékkal kezdj először, a Far Cry 3 kiváló kiindulópont lehet. A történet szempontjából mindenképpen a lista élén áll, hiszen a valaha készült egyik legikonikusabb gonosztevő is benne van. A kisebb utalásokon kívül a játék nem osztozik az előző részek történetében, így nyugodtan kezdhetsz el játszani vele anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy lemaradsz néhány fontos részletről.

Az FC3-ért mindössze 5,99 dollárt kell fizetned. Bár ez nyilvánvalóan nem a legjobb ajánlat, egy tényről ne feledkezzünk meg: Far Cry Steam kulcsok nem léteznek, és minden digitális boltban csak Ubisoft Connect kulcsokat kínálnak. Ha a népszerű lövöldözős játék bármelyik részét szeretnéd a Steam játékgyűjteményedben tudni, akkor közvetlenül itt kell megvásárolnod.

Aki korszerűbb grafikával és jobb játékmenettel rendelkező részekkel szeretne játszani, annak a Far Cry 4-et vagy 5-öt kell választania. Ezeknek a játékoknak az ára jelenleg 5,99 és 8,99 dollár között mozog a Steamen, és még mindig ez a legolcsóbb, amit valaha is kaptunk a Valve platformján. Érdekelhet egy hatalmas Far Cry Bundle is, amely mindent tartalmaz, ami a franchise-hoz kapcsolódik, méghozzá hatalmas, 80%-os kedvezménnyel. Ha az egészet akarod, ez lehet a jelenlegi leárazás legjobb ajánlata.

Az alábbi ajánlatok csak április 24-ig, hétfőig érvényesek.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare