Lejárt

Ingyen beszerezhető a Desktop Dungeons Enhanced Edition

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Ingyenes 13,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyenes 13,99€ megtekint »

Múlt héten izgalmas híreket osztottunk meg a hamarosan megjelenő Desktop Dungeonsról: Rewind-ról. Lényegében a fejlesztők azt tervezik, hogy a játék felújított változatát mindenkinek ajándékba adják, aki birtokolja az eredetit. Most pedig valami még izgalmasabb dolog történik. A Desktop Dungeons: Enhanced Edition ingyenesen elérhető a Steamen. Ha úgy döntesz, hogy most azonnal igényt tartasz rá, akkor örökre a gyűjteményedben marad!

A Desktop Dungeons az játék, amitől az ember nem vár sokat első ránézésre. Ez egy procedurálisan generált pályákon játszódó dungeon crawler-puzzle játék, amelyben a játékosoknak szörnyekkel kell megküzdeniük és zsákmányt gyűjteniük.  Az ajánlókban maguk a fejlesztők is tíz-húsz perces kikapcsolódást ígérnek. Annyi mindenesetre biztos, hogy a Desktop Dungeons megtévesztő külseje ellenére nemhiába készült több mint három évig, a végtermék pedig túlzás nélkül nevezhető az indie kategória egyik legaddiktívabb alkotásának.

A Desktop Dungeons ingyenes megszerzéséhez az alábbi Steam áruházi oldalra kell ellátogatnod. Ha már be vagy jelentkezve a Valve platformjára, akkor már csak annyit kell tenned, hogy megnyomod az “Fiókhoz adás” gombot, és voilá! A cím immár véglegesen bekerült a könyvtáradba.

Mostantól kezdve bármikor letöltheted a Dekstop Dungeons-t. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare