Notifications

Ingyen tölthető a Carcassonne és a Ticket to Ride és örökre megmarad  


Demi Bolier
Bejegyzés: 35
(@demi_bolier)
Eminent Member
Csatlakozva: 7 hónap telt el
wpf-cross-image

Ezen a héten az Epic Games Store a Carcassonne-t és a Ticket to Ride-t kínálja tálcán, ráadásul teljesen ingyen. Annak ellenére, hogy múlt héten a Pandemic is a listán volt, most lemaradt a terítékről. Az Epic Games egy nyilatkozatában jelentette ki, hogy később ez is elérhetővé válik, anélkül, hogy indokolná a késést.

A Ticket to Ride egy körökre osztott stratégiai játék, amely az azonos nevű társasjátékon alapul. Eredetileg böngészős játékként fejlesztették ki 2004-ben, de végül önálló játékként adták ki 2012-ben. Hasonló téma mellett a Carcassonne egyúttal az azonos nevű társasjáték körökre osztott stratégiai adaptációját is szolgálja. Eredetileg 2007-ben adták ki az Xbox 360-hoz.

Ticket to Ride
The official adaptation of Days of Wonder's best-selling train board game, Ticket to Ride takes less than one minute to learn but a lifetime to master. Over 48 million games played online and a new game starting every 4 seconds on average! In addition to the exciting cross-platform asynchronous multiplayer mode, players will enjoy a new intuitive user interface, new social media capabilities to share exciting moments, and the brand new India map, the first vertical map to be available on Ticket to Ride.

Carcassonne
The official adaptation of the famous board game Carcassonne! A modern classic tile-placement game based on the award wining game in which the players draw and place a tile with a piece of southern French landscape on it. The player can then decide to place one of his followers, so called Meeples, on one of the areas on it: on the city as a knight, on the road as a robber, on a cloister as a monk, or on the grass as a farmer. When that area is complete, that meeple scores points for its owner. Each new game is a new experience thanks to the ever-changing landscape.

Játékok beszerzése: Az ingyen játékok begyűjtéséhez nem kell mást tenni, mint február 13. 5 óráig ellátogatni a Epic Games oldalára és az ott meglévő fiókkal belépve (Ingyenes a regisztráció) rányomni az adatlapon a GET gombra és befejezni a procedúrát. Itt.

Itt vannak a minimum rendszerkövetelmények:

 

Carcassonne
Ticket to Ride
 • OS: Windows 7
 • Processor: Dual Core 3.0 GHz
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics: DirectX 10 class GPU with 1024MB VRAM
 • Storage: 2 GB available space
 • OS: Windows Vista
 • Processor: Dual Core 1.6 GHz
 • Memory: 2 GB
 • Graphics: OpenGL 1.4
 • Storage: 140 Mb

 

1 Reply
Dániel Marosi
Bejegyzés: 1
(@daniel_marosi)
New Member
Csatlakozva: 1 hónap telt el
Válasz
Share:
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
 • Title (0)
Compare