Szerezd meg olcsóbban az Xbox Game Pass Ultimate-et!

Nem kell havi 4190 forintot fizetned az Xbox-, PC- és Android-játékok kiterjedt könyvtárához való hozzáférésért! Használja útmutatóinkat, és takarítson meg akár 90%-ot Xbox Game Pass Ultimate előfizetésének árából!

Az olcsó Xbox Game Pass Ultimate weboldalon közzétett útmutatói más előfizetések XGPU-ra való konvertálásán alapulnak, ezért 100%-ban ingyenesek, biztonságosak, legálisak és játékosok ezrei tesztelték.
Új Xbox Game Pass felhasználóknak
Játssz különböző eszközökön:

Játékos, ha Xbox konzollal (Xbox One, Xbox Series), PC-vel vagy Android mobileszközzel rendelkezik, és még nem volt lehetősége semmilyen platformon használni az Xbox Game Pass szolgáltatást, az első havi előfizetés megvásárlása előtt olvassa el az útmutatók részhez. Az oldal tartalmának köszönhetően  az Xbox Game Pass Ultimate ára  rendkívül alacsony lesz.

 
1 hónap Xbox Game Pass Ultimate 300 Ft-tól
Már 300 forint/hó áron • Spórolj meg 93% -ot
2 hónap Xbox Game Pass Ultimate 57 Ft -tól
Már 29 forint/hó áron • Spórolj meg 97% -ot​
3 hónap Xbox Game Pass Ultimate 57 Ft -tól
Már 29 forint/hó áron • Spórolj meg 97% -ot​
Jelenlegi Xbox Game Pass Ultimate előfizetők
Játssz különböző eszközökön:

Tetszik a Microsoft-előfizetés, és szeretné biztosítani a következő hónapok előfizetését? Ahelyett, hogy az Xbox Game Pass Ultimate promócióira várna , amelyek általában azoknak szólnak, akik még nem használták a szolgáltatást, hosszabbítsa meg előfizetését ingyenes útmutatóink segítségével.

 
 
1 hónap Xbox Game Pass Ultimate 300 Ft-tól
Már (0,33€) 300 forint/hó áron • Spórolj meg 97% -ot
2 hónap Xbox Game Pass Ultimate 600 Ft -tól
(0,33€) 300 forint/hó áron • save 97%
3 hónap Xbox Game Pass Ultimate 600 Ft -tól
(0,33€) 300 forint/hó áron • save 97%

Az Xbox Game Pass Ultimate tartalmazza

✅ Xbox Game Pass konzolhoz

✅ Xbox Game Pass PC-re

✅ EA Play konzolhoz

✅ EA Play PC-re

✅ Felhőalapú játék Android-eszközökön

✅ Xbox Live Gold (aranyajánlat, Games with Gold és többjátékos konzolon)

GYIK

Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre

Az Xbox Game Pass Ultimate csomag tartalmazza az Xbox Live Gold minden előnyét, plusz még több mint 100 konzolra és számítógépre készült minőségi játékot is. Folyamatosan érkeznek az új játékok, így mindig van újdonság, amit kipróbálhatsz. Használd ki az exkluzív tagi kedvezményeket és akciókat. Játssz együtt a barátaiddal a legfejlettebb többjátékos hálózaton, és fedezd fel a következő kedvenc játékodat.

 

Igen. Útmutatóink lehetővé teszik, hogy megtakarítson Game Pass-on más Xbox-előfizetések vásárlásával és Xbox Game Pass Ultimate-re való konvertálásával. A konverziós arányokat a Microsoft határozza meg.

A digitális kódok legolcsóbb vásárlása az úgynevezett keyshop oldalakon. A vásárlás ezekben az üzletekben az esetek 99%-ában problémamentes. Ha azonban problémába ütközik, például hibás kulcshoz, forduljon segítségért az üzlet műszaki támogatásához.

 

Az Xbox Game Pass PC-előfizetést az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a személyi számítógépek tulajdonosai is igénybe vehetik az akciót. Az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás hozzáférést biztosít az EA Playhez is, amely előfizetés lehetővé teszi az Electronic Arts játékainak lejátszását, valamint a felhőben való játékot Androidos mobileszközökön.

 

Az ismétlődő számlázás alapértelmezés szerint be van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy automatikusan kifizeted az új előfizetési időszakot akkor, amikor a jelenlegi lejár.

Az ismétlődő számlázást bármikor ki-, majd újra bekapcsolhatod a Microsoft-fiókodból vagy a konzolodról. Az ismétlődő számlázásról további információ található a Microsoft ügyfélszolgálatánál.

Ellenőrizze előfizetéseinek előzményeit ezen a címen (a webhely eléréséhez be kell jelentkeznie Microsoft-fiókjába).

 

Melyik Xbox Game Pass Ultimate ajánlatot válasszam?
Nem tudja eldönteni, melyik XGPU ajánlat a megfelelő az Ön számára? Volt már Game Pass, és kíváncsi, hogy továbbra is olcsón megkapja-e az Xbox Game Pass Ultimate-et? Bízzon ránk – mi segítünk kiválasztani a legjobb megoldást!
Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare