Rólunk

Üdvözlünk aGameAgent oldalán! A gameagent.hu egy a játékosok részére létrehozott árukereső portál.

Sajnos egyes játékok túl drágák. Ezért hoztuk létre ezt platformot, amely összehasonlítja a videojátékok legjobb árait a különböző harmadik fél oldalainak árait monitorozva.

Nálunk a dobozos és a digitális játékokat is egyaránt elérhetőek. Honlapunk segítségével számos üzlet kínálatát hasonlítjuk össze. Naponta több órát töltünk el, akciókat és leárazásokat keresve, amellyel más embereknek időt spórolunk. A legfontosabb dolog számunkra a hitelesség és az őszinteség, ezért az összes itt található ajánlat megbízható forrásból származik. De ez nem minden!

A GameAgent egy olyan platform, amely lehetővé teszi a videojátékok (PC, Xbox One, PS vagy Nintendo Switch), valamint a hardver és a konzolok összehasonlítását a legjobb és legolcsóbb online áruházakból. A keresőmotorunk segítségével megtalálhatja a legkedvezőbb árakat bármely platformon (Steam, Origin, Blizzard, Uplay,…) és mindezt egy pár egyszerű lépéssel.

 

Ne feledje, hogy a GameAgent nem értékesít semmit közvetlenül, csak olyan boltokba irányítjuk át, ahol a felhasználó a játék vagy termék megvásárlását folytathatja, mégis van egy kapcsolattartó részünk, hogy bármilyen probléma esetén segítsünk Önnek.

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare