- 90%

Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)

Kívánságlistához adásKivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
  • Ft - HUF
  • € - EUR
Árfigyelő bekapcsolása
×
Értesíts amint lemennek az árak
Árfigyelő bekapcsolása:: Xbox Game Pass for PC - 300 Ft
Árfigyelő bekapcsolása
×
Értesíts amint lemennek az árak
Árfigyelő bekapcsolása:: Xbox Game Pass for PC - €0,85
Legolcsóbb ajánlat:

Frissítve április 5, 2021 6:38 du.

Korlátlan hozzáférés több mint 100 kiváló minőségű PC-s játékhoz, bevezető áron. (Az előfizetés automatikusan folytatódik a szokásos áron.) Széles játékválaszték minden műfajból, így mindenki találhat magának kikapcsolódást – ráadásul igénybe veheted a tagoknak szóló exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket is. A folyamatosan bővülő játékválasztéknak köszönhetően mindig lesz valami újdonság, amivel játszhatsz. Használati feltételek vannak érvényben. Lásd az alábbi leírást.

Ismertető

Hozzáférést szerezhetsz több mint 100 kiváló minőségű PC-s játékhoz a Windows 10-ben. Már a megjelenésük napján letöltheted és használatba veheted az Xbox Game Studios új játékait – valamint a közelmúlt sikerjátékait és a kritikusok kedvenc indie játékait is. Minden műfajból rengeteg játék áll rendelkezésre, így mindenki találhat magának kikapcsolódást, ráadásul a tagokat exkluzív ajánlatok és kedvezmények is várják. Folyamatosan új játékok kerülnek be, így mindig lesz mit játszani. Aktív Xbox Game Pass for PC-tagságoddal játszhatsz a PC-s játékokkal Windows 10-es számítógépeden (az S módú, illetve az ARM-eszközökön futó Windows 10 kivételével). Alkalmazásletöltés, egy vagy több Windows-frissítés, valamint tárhely szükséges. A rendszerkövetelmények játékonként eltérők lehetnek, magasabb felszereltségű rendszereken jobb a teljesítmény. Az elérhető játékok köre és száma idővel és területenként változik. A tagság díját a lemondásig a mindenkori érvényes áron vonjuk le (amely változhat, továbbá tartalmazza a fizetendő adókat). A következő esedékes díj levonásának elkerüléséhez a tagság bármikor lemondható; lásd: account.microsoft.com/services. Figyelmeztetés (külön megvásárolható) bővítmények, letölthető tartalmak (DLC), fogyóeszközök, virtuális pénz vagy előfizetések vásárlása előtt: Ha tagságod megszűnik vagy egy játékot eltávolítanak a katalógusból, akkor ezeknek az elemeknek a további használatához újra kell aktiválnod a tagságodat, vagy külön meg kell vásárolnod a játékot. Az internetszolgáltató díjat számíthat fel, valamint életkor szerinti korlátozások vannak érvényben. Az Xbox Game Pass nyújtotta kedvezmények a Microsoft Store-beli árakra vonatkoznak, nem vonhatók össze más ajánlatokkal, és nem válthatók készpénzre. A kedvezményes ajánlat a megjelenéstől számított 30 napig nem érvényes az új játékokra, és bizonyos termékekre egyáltalán nem érvényes. Fiókonként egyszerre legfeljebb 36 hónapnyi beváltott Xbox Game Pass-tagság engedélyezett. A szolgáltatás, a funkciók és a követelmények változhatnak vagy megszűnhetnek. Mindezek a Microsoft szolgáltatási szerződésének (microsoft.com/msa) hatálya alá tartoznak.


Enter Your Email & We'll Notify You via E-Mail When This Product Goes On Sale!

We have a Free Price Alert Service that will help you Save Money while Shopping Online on our Website!

Set Alert for Price lower than:

Enter your email address to continue:

*fill out your email address in the input above before clicking on this button

Current Price:

300 Ft

Notify me when the price changes? Setup Price Drop Alert

Price History:

Type Price When
Current 300 Ft Jun 18, 2021
Highest* 300 Ft Sep 20, 2020
Lowest* 300 Ft Sep 20, 2020
Average 300 Ft

Last 5 price changes:

Date Price
June 17, 2021, 10:00 am 300 Ft
June 16, 2021, 10:00 am 300 Ft
June 15, 2021, 10:00 am 300 Ft
June 14, 2021, 10:00 am 300 Ft
June 13, 2021, 10:00 am 300 Ft
További digitális játékok
  • Legnépszerűbb
  • Legolcsóbb
  • Legdrágább
  • Legújabb
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Orcs Must Die! 3 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:g2a.com
8.419 Ft
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Life is Strange: True Colors (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Kinguin
15.231 Ft
- 25%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

SCARLET NEXUS (PC)

Legolcsóbb ajánlat:cdkeys.com
16.877 Ft 12.657 Ft
- 38%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

The Universim (PC)

Legolcsóbb ajánlat:instant-gaming.com
10.069 Ft 6.292 Ft
- 43%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Dungeons & Dragons: Dark Alliance (PC)

Legolcsóbb ajánlat:cdkeys.com
14.768 Ft 8.436 Ft
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Kinguin
15.940 Ft
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

GUILTY GEAR -STRIVE- (PC)

Legolcsóbb ajánlat:eneba.com
9.881 Ft
- 33%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

NINJA GAIDEN: Master Collection (PC)

Legolcsóbb ajánlat:instant-gaming.com
14.389 Ft 9.673 Ft
Kiemelt
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Battlefield 2042 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:cdkeys.com
21.098 Ft 14.345 Ft
- 33%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Chivalry 2 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:hrkgame.com
11.916 Ft 7.944 Ft
- 48%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

King of Seas (PC)

Legolcsóbb ajánlat:hrkgame.com
7.441 Ft 3.856 Ft
- 47%
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:hrkgame.com
11.916 Ft 6.281 Ft
Többi mutatása

Felhasználói Értékelés

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Értékelés

Még nem található értékelések.

Légy te az első aki értékeli: “Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)”

Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) leárazások, kuponok és kedvezmények – mindezt egy helyen!

A Gameagent.hu több mint 30 áruház árait monitorozza, hogy egyszerűen megtalálhasd a kedvenc videojátékaid, a lehető legkedvezőbb áron. Az oldalunkon feltüntetett árak nem tartalmazzák a kuponok kedvezményeit. Válogass az oldalunkon közzétett kuponok közül, ezzel időt és pénzt takarítva meg magadnak. Ellenőrizheted a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) ártörténetét, hogy megtudd, mennyire jó a deal a régebbi árakhoz képest. Ha a termék ára még mindig túl magas lenne, használhatod az Árfigyelő funkciónkat és e-mailben értesítünk, amint a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) eléri az általad beállított összeget!

Magyarországon is aktiválható a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)?

Mindig törekszünk arra, hogy az oldalunkon megjelenített termékek Magyarországon is használhatóak legyenek. Néhány áruház azonban nem osztja meg velünk a termékcsatornákban található részleteket a régió zárakról, és ez alkalmi hibákhoz vezethet. A Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) vásárlása előtt, kérjük, hogy figyelmesen ellenőrizd az áruház oldalát, hogy esetlegesen megtalálhasd az aktiválási korlátozásokkal kapcsolatos információkat. Ha az oldalunkon téves régióhoz rendelt terméket észlelsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehető leghamarabb kijavítjuk a hibát.

Vásárlást követően azonnal megkapom a(z) Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)-t?

Fizetést követően a Gameagent.hu-n feltüntetett összes áruház szinte azonnal, vagy nagyon rövid időn belül kézbesíti a terméket, de ez függhet az oldal és a termék összegétől is. A kézbesítés akár közvetlen letöltés, licenc, CD-kulcs vagy Steam-gift formájában is megtörténhet – a választott áruháztól függően. Miután a megfelelő platformon aktiváltad a terméket, letöltést követően játszhatsz vele.
Időnként egyes áruházak várakoztathatják a vásárlást a rendelés kézi ellenőrzése érdekében. Ezen ellenőrzések célja, hogy megakadályozzák az esetleges visszaéléseket és csalásokat. Ha a rendelésed késleltetik, és nem akarsz várni, vagy további információt megadni, akkor visszavonhatod a rendelésed és visszatérítik a pénzed.

Szerezhetek ingyen Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) CD-kulcsot?

Ha nem szeretnél fölöslegesen költekezni és szeretnéd ingyen megkaparintani a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)-t, akkor próbálj szerencsét:

 

  • Az oldalunkon egy helyen megtalálod a többek között limitált ideig ingyenes és akciós játékokat, amelyeket a szerkesztők és a felhasználók osztanak meg egymással. Ha te is tudsz olyan akcióról, amely még nem lelhető fel az oldalunkon, akkor add hozzá te magad, majd szerezz pontokat és váltsd be a pontjaidat játékokra!
  •  
  • A Gameagent rendszeresen rendez nyereményjátékokat, ahol vonzó ajándékokat nyerhetsz rövid feladatok elvégzéséért cserébe. Figyeld az oldalunkat, kövess minket a facebook oldalunkon, iratkozz fel a Web-push értesítésekre az esélyeid maximalizálása érdekében!

🔔 Értesítünk, amint a kiválasztott termék eléri a kívánt árat!

Az Árfigyelő beállítással időben értesülhetsz, ha a figyelt termék a megadott ár alá csökkent. Minden kiválasztott terméket 30 napig figyelünk Neked! Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.
Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare
Shopping cart