- 90%

Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)

Kívánságlistához adásKivánságlistához advaRemoved from wishlist 0

Frissítve november 29, 2020 5:37 de.

Korlátlan hozzáférés több mint 100 kiváló minőségű PC-s játékhoz, bevezető áron. (Az előfizetés automatikusan folytatódik a szokásos áron.) Széles játékválaszték minden műfajból, így mindenki találhat magának kikapcsolódást – ráadásul igénybe veheted a tagoknak szóló exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket is. A folyamatosan bővülő játékválasztéknak köszönhetően mindig lesz valami újdonság, amivel játszhatsz. Használati feltételek vannak érvényben. Lásd az alábbi leírást.

Ismertető

Hozzáférést szerezhetsz több mint 100 kiváló minőségű PC-s játékhoz a Windows 10-ben. Már a megjelenésük napján letöltheted és használatba veheted az Xbox Game Studios új játékait – valamint a közelmúlt sikerjátékait és a kritikusok kedvenc indie játékait is. Minden műfajból rengeteg játék áll rendelkezésre, így mindenki találhat magának kikapcsolódást, ráadásul a tagokat exkluzív ajánlatok és kedvezmények is várják. Folyamatosan új játékok kerülnek be, így mindig lesz mit játszani. Aktív Xbox Game Pass for PC-tagságoddal játszhatsz a PC-s játékokkal Windows 10-es számítógépeden (az S módú, illetve az ARM-eszközökön futó Windows 10 kivételével). Alkalmazásletöltés, egy vagy több Windows-frissítés, valamint tárhely szükséges. A rendszerkövetelmények játékonként eltérők lehetnek, magasabb felszereltségű rendszereken jobb a teljesítmény. Az elérhető játékok köre és száma idővel és területenként változik. A tagság díját a lemondásig a mindenkori érvényes áron vonjuk le (amely változhat, továbbá tartalmazza a fizetendő adókat). A következő esedékes díj levonásának elkerüléséhez a tagság bármikor lemondható; lásd: account.microsoft.com/services. Figyelmeztetés (külön megvásárolható) bővítmények, letölthető tartalmak (DLC), fogyóeszközök, virtuális pénz vagy előfizetések vásárlása előtt: Ha tagságod megszűnik vagy egy játékot eltávolítanak a katalógusból, akkor ezeknek az elemeknek a további használatához újra kell aktiválnod a tagságodat, vagy külön meg kell vásárolnod a játékot. Az internetszolgáltató díjat számíthat fel, valamint életkor szerinti korlátozások vannak érvényben. Az Xbox Game Pass nyújtotta kedvezmények a Microsoft Store-beli árakra vonatkoznak, nem vonhatók össze más ajánlatokkal, és nem válthatók készpénzre. A kedvezményes ajánlat a megjelenéstől számított 30 napig nem érvényes az új játékokra, és bizonyos termékekre egyáltalán nem érvényes. Fiókonként egyszerre legfeljebb 36 hónapnyi beváltott Xbox Game Pass-tagság engedélyezett. A szolgáltatás, a funkciók és a követelmények változhatnak vagy megszűnhetnek. Mindezek a Microsoft szolgáltatási szerződésének (microsoft.com/msa) hatálya alá tartoznak.
  • Az árak Hungarian forint -ban vannak megadva.
  • This product is available at Microsoft, Gamivo, Kinguin, Eneba, Cdkeys, Green Man Gaming.
  • A microsoft.com oldalán megveheted a Xbox Game Pass for PC -t mindössze 300 Ft -ért, , ami 93% -el kevesebb mint a Green Man Gaming oldalán (4.424 Ft).
  • A Xbox Game Pass Ultimate 1 Month ára november 29, 2020 5:37 de. -n volt a legkedvezőbb.

Enter Your Email & We'll Notify You via E-Mail When This Product Goes On Sale!

We have a Free Price Alert Service that will help you Save Money while Shopping Online on our Website!

Set Alert for Price lower than:

Enter your email address to continue:

*fill out your email address in the input above before clicking on this button

Current Price:

0,82

Notify me when the price changes? Setup Price Drop Alert

Price History:

Type Price When
Current 0,82 Nov 30, 2020
Highest* 0,82 Nov 30, 2020
Lowest* 0,82 Nov 30, 2020
Average 0,82

Last 5 price changes:

Date Price
November 30, 2020, 10:00 am 0,82
November 29, 2020, 10:00 am 0,82
November 28, 2020, 10:00 am 0,82
November 27, 2020, 10:00 am 0,82
November 26, 2020, 10:00 am 0,82
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 97%

Psychonauts (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
8,22 0,24
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 98%

Shadows Awakening (Pc)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
32,89 0,53
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 98%

V-Rally 4 (Pc)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
41,17 0,63
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 98%

Gothic – Universe Edition (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
32,87 0,72
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 91%

Fallout 3 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
8,22 0,77
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 90%

Blackwake (PC)

Legolcsóbb ajánlat:steampowered.com
8,06 0,80
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 90%

Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)

Legolcsóbb ajánlat:microsoft.com
8,15 0,82
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
- 93%

Xbox Game Pass Ultimate 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)

Legolcsóbb ajánlat:microsoft.com
11,38 0,82
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 57%
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Kao the Kangaroo: Round 2 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:greenmangaming.com
1,96 0,84
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 90%

Beholder (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Instant-gaming
10,03 1,01
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 94%

This War of Mine (PC)

Legolcsóbb ajánlat:hrkgame.com
16,44 1,04
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
- 95%

The Darkness 2 (PC)

Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame
24,66 1,14

Felhasználói Értékelés

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Értékelés

Még nem található értékelések.

Légy te az első aki értékeli: “Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)”

Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) leárazások, kuponok és kedvezmények – mindezt egy helyen!

A Gameagent.hu több mint 20 áruház ajánlatait monitorozza, hogy megtalálhasd a kedvenc videojátékaid a lehető legkedvezőbb áron. Az árak még nem tartalmazzák a kuponok kedvezményeit, válogass az oldalunkon feltüntetett kuponok közül, így időt és pénzt takarítva meg magadnak. Ellenőrizd a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) ártörténetét, hogy megtudd, mennyire jó az ajánlat a régebbi árakhoz viszonyítva. Ha az ár még mindig túl magas lenne, használhatod az Árfigyelő funkciónkat és e-mailben értesítünk, amint a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) megfelel az általad beállított összegnek!

Magyarországon aktiválható a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)?

Mindig törekszünk arra, hogy az oldalunkon megjelenített árakat a megfelelő régiókhoz rendezzük. Néhány bolt azonban nem osztja meg a termékcsatornákban található információkat a regionális zárakról, és ez alkalmi hibákhoz vezethet. A Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) vásárlása előtt, kérjük, ellenőrizd az bolt oldalát, hogy megtaláld az aktiválási korlátozásokkal kapcsolatos információkat. Ha az oldalunkon téves régióhoz rendelt terméket észlelsz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehető leghamarabb kijavítjuk.

Vásárlás után azonnal letölthetem a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)-t?

Fizetést követően a Gameagent.hu-n feltüntetett összes áruház azonnal vagy rövid időn belül kézbesíti a játékot az oldal és a termék összegétől függően. Ez akár közvetlen letöltés, CD-kulcs vagy Steam-gift formájában is megtörténhet – a választott áruháztól függően. Miután a megfelelő platformon aktiváltad a kulcsot, letöltést követően játszhatsz vele.
Időnként egyes áruházak várakoztathatják a vásárlást a rendelés kézi ellenőrzése érdekében. Ezen ellenőrzések célja, hogy megakadályozzák az esetleges visszaéléseket és csalásokat. Ha a rendelésed késleltetik, és nem akarsz várni, vagy további információt megadni, akkor kérheted a rendelés visszavonását és visszatérítik a pénzed.

Szerezhetek ingyen Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD) CD-kulcsot?

Ha nincs túl sok pénzed és szeretnéd ingyen megkaparintani a Xbox Game Pass for PC 1 hónapos előfizetés (DIGITÁLIS KÓD)-t, akkor próbálj szerencsét:

  • Az oldalunkon egy helyen megtalálod a többek között limitált ideig ingyenes és akciós játékokat, amelyeket a szerkesztők és a felhasználók osztanak meg egymással. Ha te is tudsz olyan akcióról, amely még nem található meg az oldalunkon, add hozzá magad, szerezz pontokat és váltsd be a pontjaidat játékokra!
  • A Gameagent rendszeresen rendez nyereményjátékokat, ahol vonzó ajándékokat nyerhetsz rövid feladatok elvégzéséért. Rendszeresen figyeld az oldalunkat, és vegyél részt aktívan a díj nyerésének esélyeinek maximalizálása érdekében!

🔔 Értesítést kérek, ha olcsóbb lesz!

Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.
Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare